Υπόθεση Πολύζου: Τι έλεγαν στο «Φως στο Τούνελ» οι «γονείς» του άτυχου Κωστή

Υπόθεση Πολύζου: Τι έλεγαν στο «Φως στο Τούνελ» οι «γονείς» του άτυχου Κωστή
Το «Τούνελ» παρουσίασε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, μετά από απαίτηση των τηλεθεατών, το δεύτερο μέρος της ανασκόπησης της υπόθεσης Πολύζου από την έρευνα της εκπομπής. Πρόσφατα το δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα σε ισόβια τη μητέρα και τον πατριό του άτυχου Κωστή, για τη δολοφονία του.

Προβλήθηκαν οι συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη και των συνεργατών της με την Δέσποινα Κουτσέγκου και τον Χρήστο Ντιό.

Αυτό που λογικά θα περίμενε κανείς από ένα γονιό που θα άκουγε ότι το παιδί του βρέθηκε νεκρό, θα ήταν έστω μια αντίδραση πόνου και όχι η ψυχρή αντιμετώπιση που έδειξαν η μητέρα του και ο πατριός του.
Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2011 δημοσιογράφος του «Τούνελ», κάλεσε τον πατριό του Κωστή, αμέσως μετά την είδηση της ανεύρεσης του πτώματος. «Τα ‘χουμε μάθει, αλλά η αστυνομία δεν μας λέει λεπτομέρειες» ήταν η πρώτη του αντίδραση. Χαρακτηριστικό είναι ότι ανέφερε στην αρχή , πως το πτώμα βρέθηκε κοντά σε μια αποθήκη μελισσοκόμων χωρίς να πει πως ήταν η δική του! Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει περίπτωση το πτώμα να ήταν θαμένο στο δικό τους κτήμα, απέφυγε να απαντήσει.
Το «Τούνελ» την ίδια ώρα αιφνιδίασε τη μητέρα του Κωστή που φαίνεται δεν είχε προλάβει να συνεννοηθεί με τον σύζυγο της κι έπεσε σε αντιφάσεις. Με απίθανη ψυχραιμία στην αρχή έλεγε πως δεν γνωρίζουν αν το πτώμα ανήκει σε νεαρό άτομο ή σε μεγαλύτερο ούτε αν είναι άντρας η γυναίκα. Χωρίς κανένα συναίσθημα ή αγωνία, προσπαθούσε να εκμαιεύσει από τον δημοσιογράφο πληροφορίες, όπως αν έχει μιλήσει με την αστυνομία και απορούσε πως διέρρευσε η είδηση!
Μιλώντας με απίστευτη ηρεμία έλεγε: «Δυστυχώς όλα δείχνουν πως είναι ο Κωστής. Η αποθήκη των μελισσοκόμων που λένε είναι δική μας. Ανήκει στο σύζυγο μου».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν έχουν πάει στο σημείο, απάντησε χωρίς καμία ταραχή: «Γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι ο Κωστής»….



Έδειχνε σαν υπόπτους παππού και θείο
Σε επόμενη τηλεφωνική της επικοινωνία με την Αγγελική Νικολούλη η Δέσποινα Κουτσέγκου συνέχισε το αμίμητο ρεσιτάλ υποκρισίας. Ξεκίνησε να στρέφει τις υποψίες προς το περιβάλλον του βιολογικού πατέρα του Κωστή, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για άτομα που είχαν σαν στόχο να τους ενοχοποιήσουν. Πρώτο ύποπτο χαρακτήρισε τον παππού και δεύτερο τον θείο. Υποστήριζε παράλληλα πως είχαν αναφέρει την ύπαρξη του επίμαχου χωραφιού στις Αρχές, κάτι που δεν είχε γίνει.
Δεν δίστασε μετά από τις μακάβριες εξελίξεις με θύμα το ίδιο της το παιδί, να ρωτήσει τη δημοσιογράφο για τον μάρτυρα που είχε έρθει σε επαφή με το «Τούνελ» και για την πληροφορία που έδωσε για τη μοιραία νύχτα. Στο μεταξύ δεν είχε ούτε ένα λόγο συμπόνιας για το γιο της που είχε βρεθεί νεκρός με αυτόν τον άγριο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Σοβαρό τροχαίο στο Ίλιον: Καραμπόλα με αυτοκίνητα και λεωφορείο – Μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη (Photos & Video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου αποκαλύπτει: Αυτή τη μέρα θα χτυπήσει πραγματική κακοκαιρία τη χώρα! Αυτές οι περιοχές θα κάνουν λευκά Χριστούγεννα!


Η Δήμητρα και ο Μάριος, μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο: Η άγνωστη ιστορία των δύο παιδιών της τραγωδίας στη Μυτιλήνη