Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο! Τι έδειξε η νεκροψία του Δημήτρη Ανδρουλακάκη;

Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο! Τι έδειξε η νεκροψία του Δημήτρη Ανδρουλακάκη;
O 32χρονος Δημήτρης βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό από τον θείο του - Ο θάνατός του συγκλόνισε συγγενείς και φίλους, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό...

Σε πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι του 32χρονου Δημήτρη Ανδρουλακάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις μαγκαλιού. Η κηδεία του άτυχου άνδρα τελέστηκε χθες. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι.Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό της οικογένειας του στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου, όπου είχε πάει για το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δείτε ακόμη: Απίστευτη εξέλιξη με τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής

Ο ίδιος επρόκειτο να γυρίσει στο Ηράκλειο την Κυριακή ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ανησυχήσει. Αμέσως οι δικοί του επικοινώνησαν με το θείο του που διαμένει στην περιοχή ο οποίος μπήκε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο σώμα του 31χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του σπιτιού δίπλα απο το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Δείτε ακόμη: «Εκλεβε ναρκωτικές ουσίες, ήταν εξαρτημένη»! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την αναισθησιολόγο εξαδέλφη του Πολάκη!

Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή και από τη στιγμή που δεν υπήρχαν άλλα ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, όλοι κατέληξαν στο ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αναθυμιάσεις. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Δείτε ακόμη: Έρευνα-σοκ: Τρίτη θέση η Ελλάδα στην κακοποίηση των γυναικών

Πηγή: cretalive.gr