Ηράκλειο: Θρίλερ με τις ιστολογικές εξετάσεις της 4χρονης Μελίνας - \'\'Συναντάμε παντού εμπόδια\'\'!

Ηράκλειο: Θρίλερ με τις ιστολογικές εξετάσεις της 4χρονης Μελίνας - \'\'Συναντάμε παντού εμπόδια\'\'!
Σε δημοσιεύματα που είδαν το φως το φως της δημοσιότητας, γινόταν λόγος για πόρισμα που έδειξε πως η μικρή Μελίνα "έφυγε" από σύνδρομο αναπνευστικού...
Τριάντα πέντε ημέρες μετά το θάνατο της 4χρονης Μελίνας και κανένας δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που οδήγησε σε αυτή τη τραγική κατάληξη. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων βρίσκονται στο Ηράκλειο ωστόσο η οικογένεια δεν τα έχει λάβει. Την ίδια ώρα, οι γονείς της μικρής Μελίνας κατέθεσαν στο Βενιζέλειο Νοσκομείο στο πλαίσιο της ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πρωί, η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια στο Ράδιο Κρήτη, χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την καθυστέρηση που υπάρχει αναφορικά με τις απαντήσεις στο θάνατο του μικρού κοριτσιού. ''Μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό, συναντάς παντού εμπόδια'', είπε χαρακτηριστικά η κ. Σπανουδάκη αναφερόμενη στους αργούς ρυθμούς για τη διαλεύκανση της υπόθεσης μιας και η ίδια και δεν έχει λάβει γνώση για τα αποτελέσμαατα των ιστολογικών εξετάσεων. Να σημειωθεί ότι σε δημοσιεύματα που είδαν το φως το φως της δημοσιότητας, γινόταν λόγος για πόρισμα που έδειξε πως η μικρή Μελίνα "έφυγε" από σύνδρομο αναπνευστικού.

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικό: Δείτε πώς είναι σήμερα η νεαρή Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Εν τω μεταξύ, σαφέστατες αιχμές για την διαδικασία που ακολουθείται και για το ότι δεν προχώρησε η συζήτηση της κλοπής οπιούχων φαρμάκων απο το ΠΑΓΝΗ, στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αφήνει σε ανακοίνωσή του ο τέως Διοικητής ΠΑΓΝΗ-Βενιζέλειο κ.Νίκος Χαριτάκης.

Ειδικότερα, μετά τις δηλώσεις της προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Υπ.Υγείας κας Μαρίνας Παγώνη, πως η διαδικασία κατα της αναισθησιολόγου Νεκταρίας Πολάκη, σταμάτησε γιατί "δεν εχει γίνει σωστά η διαδικασία παραπομπής της υπόθεσης από το νοσοκομείο της Κρήτης, ούτε έχει κατονομαστεί κάποιος υπεύθυνος", ο κ.Χαριτάκης απαντά πως τίποτε απο αυτά που ανέφερε η κα Παγώνη δεν ισχύει.

Στην απάντηση του κ.Χαριτάκη, αφήνονται σαφέστατες αιχμές πως η διαδικασία στο Πειθαρχικό ενώ μπορούσε κάλλιστα να προχωρήσει, αυτό δεν έγινε με προφάσεις που δεν ισχύουν. Μάλιστα ο κ.Χαριτάκης αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πλήρης φάκελλος με όλα τα στοιχεία - και με την ομολογία της κας Πολάκη εστάλει, - σύμφωνα με όσα ορίζουν οι Νόμοι - στην 7η ΥΠΕ Κρήτης η οποία είχε και την αρμοδιότητα να τον παραπέμψει στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Και το ερώτημα που τίθεται και απο τον ίδιο είναι: Ο συγκεκριμένος φάκελος εστάλει (απο την 7η ΥΠΕ) στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπως συντάχθηκε απο την ΕΔΕ και με την διαδικασία που ακολουθήθηκε;

Δείτε ακόμη: Νέα αποκάλυψη ΣΟΚ: Τι συνεβη δύο μέρες πριν πεθάνει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;



Πηγή: ekriti.gr