Καλά τα νέα για την Ντένια Παράσχη στην Βοστώνη!

Καλά τα νέα για την Ντένια Παράσχη στην Βοστώνη!
Με πολύ καλούς οιωνούς ξεκίνησε το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στην Βοστώνη των Ηνωμένων πολιτιών. Η Ζακυνθινιά με το υπέροχο χαμόγελο και μια σπάνια ασθένεια του καρκίνου της καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου, βρίσκεται στην Αμερική έτοιμη να ξεκινήσει όλες εκείνες τις ιατρικές εξετάσεις, που απαιτούνται για να ξεκινήσει η δύσκολη θεραπευτική αγωγή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

Οι γονείς της Ντένιας, οι οποίοι την συνοδεύουν σε αυτό το ταξίδι ζωής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, έχουν εκπλαγεί από την ζεστή αγκαλιά των χιλιάδων ομογενών της Βοστώνης, που έχουν αρχίσει εκστρατεία για την στήριξη της Ντένιας. Οι συμπατριώτες μας από το ομογενειακό δίκτυο της Βοστώνης, όπως ακριβώς συμπαραστάθηκαν στην Μυρτώ (Το κοριτσάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό), έτσι ετοιμάζονται να συμπαρασταθούν και στην Ντένια.

Nτένια Παράσχη: Με αυτό το αεροσκάφος μεταφέρθηκε στην Βοστώνη!

Το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, αποκαλύπτει ότι ήδη ετοιμάζονται εκδηλώσεις συμπαράστασης για να μαζευτούν χρήματα που ενδεχομένως να χρειαστεί η οικογένεια της Ντένιας στην Αμερική. Τώρα, η αεροδιακομηδή πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος της Air Ambulance, που είχε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το κορίτσι και εκτός απο τους συγγενείς της κοπέλας μέσα στο αεροσκάφος, για παν ενδεχόμενο βρίσκονταν 2 γιατροί και 2 νοσηλευτές εξειδικευμένοι σε τέτοιου είδους μεταφορές.

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει το Youweekly.gr όλα ξεκίνησαν μια χαρά για την Ντένια, και το κορίτσι πλέον βρίσκεται σε πολύ καλα χέρια. Ντένια μου, μια τεράστια αγκαλιά από όλους εμάς στην Ελλάδα που σε περιμένουμε να γυρίσεις πίσω!

Δείτε ακόμη: Ντένια Παράσχη: Η δημοσιογράφος του Youweekly.gr περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές μέσα από το Ωνάσειο.