Καταιγιστικές εξελίξεις για τη δολοφονία Ελευθερίας Αγραφιώτου: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλονίζει (VIDEO)

Καταιγιστικές εξελίξεις για τη δολοφονία Ελευθερίας Αγραφιώτου: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλονίζει (VIDEO)
 

Φρίκη, αποτροπιασμός, τραγικές παραλείψεις των Αρχών, νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες και μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία…

Ελευθερία Αγραφιώτου, η υπόθεση που πάγωσε το Πανελλήνιο, συναγωνίζεται το πιο ευφάνταστο σενάριο ταινίας μυστηρίου…

Οι Αρχές υποστηρίζουν πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του δράστη. Σήμερα ή τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να «δέσουν» την υπόθεση με αποδείξεις. Αποκαλυπτικές ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, την Παρασκευή 27 Μαΐου. Μάρτυρας αποκάλυψε πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός. Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.


Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση, το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, το αμάξι του θύματος είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ. Όταν ο ίδιος επέστρεψε από την πασχαλινή του άδεια την Τετάρτη 11 Μαΐου, το είδε στη θέση αναπήρων. Από τότε το αμάξι δεν μετακινήθηκε ξανά. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή η 69χρονη λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί καυγάδισε έντονα στο τηλέφωνο με έναν άνδρα, από τον οποίο ζητούσε χρήματα που της χρωστούσε. Σύμφωνα με μία νέα μαρτυρία το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισης στις 21 Απριλίου, ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, κινήθηκε προς το τρίτο πάργκινγ με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρασύροντας τους προστατευτικούς κώνους.

Μία μέρα πριν βρεθεί η Ελευθερία Αγραφιώτου άγρια δολοφονημένη, έγινε η κηδεία της αγαπημένης της μητέρας. Οι αστυνομικοί την περίμεναν μάταια να φανεί… Η Ελευθερία θα κηδευτεί σήμερα Σάββατο, δίπλα στη μάνα που υπεραγαπούσε. Δεμένες στη ζωή και στο θάνατο…


Η μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ» έφερε στο φως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποκαλύφθηκε το πτώμα της Ελευθερίας, αλλά και τι προηγήθηκε. Τις τελευταίες μέρες η έντονη μυρωδιά από την αποσύνθεση του πτώματος είχε γίνει ιδιαιτέρως αισθητή στο κατάστημα του Αμαρουσίου. Με δική τους πρωτοβουλία μία υπάλληλος του σουπερμάρκετ κι ένας υπάλληλος ασφαλείας του καταστήματος, αποφάσισαν σε ένα διάλειμμα τους να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου, κρατώντας φακούς. Ακολουθώντας την έντονη δυσοσμία εντόπισαν μετά από λίγη ώρα στο κατασκότεινο γκαράζ το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν τους υπευθύνους της εταιρείας και στη συνέχεια την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν το «Τούνελ» βρήκε το αμάξι της αγνοούμενης, ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος είχε πει στους αστυνομικούς που του ζητούσαν το υλικό από τις κάμερες, να ψάξουν στο τρίτο υπόγειο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Κοιτάξτε τη δουλειά σας κι εμείς θα κάνουμε τη δική μας». Ο μάρτυρας περιέγραψε το τρίτο υπόγειο γκαράζ σαν ένα τεράστιο κατασκότεινο χώρο, για τον οποίο κατά καιρούς τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πελάτες , είχαν παραπονεθεί και στον Δήμο Αμαρουσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «καμιά μέρα θα γίνει φόνος εκεί μέσα».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του τρίτου επιπέδου κώνους και απαγορευτικές ταμπέλες, αλλά πολλοί πελάτες στην προσπάθεια τους να παρκάρουν τα παρέβλεπαν. «Το αμάξι βρέθηκε στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ. Δεν είναι λογικό να συνεχίζονταν οι έρευνες στον ακριβώς αποκάτω σκοτεινό όροφο, που είναι μαγνήτης για δολοφονική επίθεση; Κανονικά θα έπρεπε να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλο το σουπερμάρκετ. Η υπάλληλος που βρήκε το πτώμα έχει πάθει σοκ, επειδή κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους» κατέληξε ο μάρτυρας.


Μάρτυρας που παρακολουθούσε στο «Τούνελ» την αναζήτηση της Ελευθερίας Αγραφιώτου, μόλις είδε τη φωτογραφία της την αναγνώρισε και επικοινώνησε με την εκπομπή. Όπως ισχυρίστηκε μία εβδομάδα περίπου πριν εξαφανιστεί, την είδε στο καφέ που εργαζόταν να κάθεται μόνη της και να μιλάει έντονα στο τηλέφωνο. Την γνώριζε γιατί ήταν πελάτισσα του καταστήματος. Συνήθως ήταν ήρεμη και ευγενική αλλά εκείνη την ημέρα ήταν ιδιαιτέρως εκνευρισμένη. Για μισή ώρα περίπου όπως κατάλαβε ο μάρτυρας, συνομιλούσε με έναν άνδρα. Φώναζε έντονα και συνεχώς έλεγε: «Φέρε τα λεφτά, δεν έχω άλλη προθεσμία, δεν πάει άλλο.» Σύμφωνα με τον μάρτυρα, φαινόταν σαν ο συνομιλητής της να της χρωστούσε χρήματα και η ίδια αγωνιούσε να τα εισπράξει. Μπροστά της είχε ένα φάκελο με έγγραφα. Κάποια στιγμή έκλεισε το τηλέφωνο αλλά τον ξανακάλεσε και μίλησε μαζί του με το ίδιο έντονο ύφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξελίξεις – σοκ στην υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Κυκλοφορεί «δράκος» στο Μαρούσι;



«Πλέον μπορώ και…» – Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ασπασίας που έχει ραγίσει το διαδίκτυο! (PHOTOS)



ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα του DNA που βρέθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου!