– Τι λέει μάρτυρας που είδε τον Κωστή Πολύζο με τη μητέρα και τον πατριό του λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση
– Ο 23χρονος αναρωτιόταν αν η μητέρα του του λέει ψέμματα
– Άφωνοι οι αστυνομικοί από τη στάση των δύο συλληφθέντων που δείχνουν ψύχραιμοι
Ήταν μόλις 11 μέρες πριν την εξαφάνιση του Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα της Κοζάνης. Μάρτυρες είδαν τον 23χρονο στην τράπεζα, συνοδευόμ,ενο από τη μητέρα του. Ο πατριός του, κατέθεσαν είχε μείνει έξω από το υποκατάστημα.

Η μητέρα έμοιαζε ψύχραιμη, ευδιάθετη, όμως το 23χρονο παληκάρι, λένε, έμοιαζε να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.
Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι δεν ήταν μόνο το δάνειο των 250.000 που τον έκαιγε. Λένε ότι η μητέρα και ο πατριός του είχαν καταφέρει να τον χρεώσουν με πολλά χρήματα και εκείνος ανησυχούσε. Το είπε σε μάρτυρα που έχει καταθέσει για τη συνομιλία που είχε μαζί του.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τα πρόσωπα που δεν έχουν μιλήσει ακόμα – Τι αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Κωστής Πολύζος εκμυστηρεύτηκε: “ οι τράπεζες με κυνηγάνε, η εφορία, χρωστάω ΦΠΑ και η μάνα μου λέει ότι δεν χρωστάω τίποτα. Ποιος μου λέει ψέμματα. Η μητέρα μου;”
Σε ό,τι αφορά στη Δέσποινα Κουτσέγκου και τον σύζυγό της Χρήστο Ντίο οι περιγραφές των αστυνομικών είναι ενδεικτικές του πως συμπεριφέρονται ακόμη και μετά τη σύλληψή τους. Είναι χαρακτηριστικό λένε ότι για ώρες στέκονταν όρθιοι στα διπλανά κελιά όπου είχαν τοποθετηθεί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ έμοιαζαν να νοιάζονται για το πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα φάνε. Δεν έλεγαν κάτι λένε άνθρωποι που ήταν μαζί τους εκείνες τις στιγμές. Δεν έδειχναν καν να τους απασχολεί η βαρύτατη κατηγορία.

Δείτε ακόμη: Κωστής Πολύζος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Η κίνηση της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα

 

loading...