Λεπτομέρειες σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: \"Γι\' αυτό μαχαίρωσα τη μάνα μου...\"

Λεπτομέρειες σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο: \
Σοκ προκάλεσε η είδηση που ήρθε πριν από λίγο στο φως της δημοσιότητας ότι ένας νεαρός μαχαίρωσε την μητέρα του στο πρόσωπο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 42χρονο ο οποίος, γεμάτος αίματα, μπήκε σε ένα κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και φώναζε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Ο ιδιοκτήτης τον πλησίασε και ενημέρωσε την αστυνομία. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 42χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τον τελευταίο καιρό τσακωνόταν συνέχεια με την μητέρα του.

Στο σπίτι όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει, έφθασαν αμέσως άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να εξακριβώσουν τι συνέβη. Τότε αντίκρισαν την γυναίκα αιμόφυρτη και πεσμένη στο πάτωμα. Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι έχει δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο πρόσωπο. Άμεσα, κλήθηκε ασθενοφόρο, με την γυναίκα να μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένη στον Ευαγγελισμό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του όταν εκείνη του είπε ότι θα φύγει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΤΩΡΑ: Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Νεαρός έσφαξε την μάνα του! Κυκλοφορεί στον δρόμο γεμάτος αίματα και φωνάζει πως…



Λίστα θανάτου από τον ISIS! – Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και περιλαμβάνονται και Έλληνες!



Αυτός είναι ο άντρας που εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου; – Δείτε την φωτογραφία του υπόπτου!