Στις 22 Ιανουαρίου θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μετά την συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Η κυβέρνηση οδηγείται σε σύγκρουση με τους δανειστές και ο κύριος Τσίπρας ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών, είπε.Ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη:
«Από ότι διεφάνη από την ομιλία του κ.Τσίπρα στη Βουλή, οδηγείται σε σύγκρουση η κυβέρνηση με τους δανειστές και ιδιαίτερα με το ΔΝΤ. Σε απόσπασμα της ομιλίας του μάλιστα, είπε ότι «οφείλουν οι δανειστές, να συμμορφωθούν» με ότι δεν θα κάνει καμία άλλη υποχώρηση και ζήτησε και από την ΝΔ να πάρει θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ. Αυτό για μας σημαίνει ότι πριν από το τέλος του έτους, θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στην διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το κυπριακό. Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017. Μια ομιλία που σε όλη την διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Νέα στοιχεία για την σοκαριστική δολοφονία στην πλατεία Αττικής: Ποια είναι η ταυτότητα του θύματος και γιατί τον σκότωσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι;

Αποκλειστικό! Ο Νίκος Ρωμανός εκτός φυλακής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του…

Μακάβριο θέαμα στο κέντρο της Αθήνας: Τον βρήκαν νεκρό οι περαστικοί!

 

loading...