Μέγαρα: \"Στραγγάλισα το ανηψάκι μου γιατί νόμιζα πως...\" - Τα φρικτά στοιχεία και η ανατριχιαστική ομολογία!

Μέγαρα: \
Ο φόβος πως θα χάσει την ανιψιά της από τους βιολογικούς της γονείς, αλλά και το γεγονός πως το παιδί ήταν αβάπτιστο και μη αναγνωρισμένο από τον πατέρα του και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να εγγραφεί στο Νηπιαγωγείο, φαίνεται πως είναι το κίνητρο για το φριχτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Μέγαρα.
Πλέον οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι πως το 4χρονο κοριτσάκι το στραγγάλισε η θεία του, η οποία στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της στα χέρια και τα πόδια αλλά και στο λαιμό της.

Τα φριχτά στοιχεία
Σύμφωνα με πληροφορίες όταν πια η ζωή της 45χρονης είχε διασφαλιστεί από τους γιατρούς στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η ίδια μίλησε και μάλιστα παρουσία αστυνομικού, δίνοντας μια πρώτη εικόνα για τα κίνητρα του εγκλήματος και της απόπειρας αυτοχειρίας της, χωρίς όμως να δώσει επίσημη κατάθεση, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 45χρονη φέρεται να υποστήριξε πως τις τελευταίες ημέρες είχε έντονες ενοχλήσεις από τους βιολογικούς γονείς της 4χρονης απειλώντας πως θα της πάρουν το κοριτσάκι.

Πρέπει να αναφερθεί πως οι βιολογικοί γονείς του παιδιού – η μητέρα του είναι αδελφή της 45χρονης - είναι τοξικομανείς σε προχωρημένο στάδιο και είχαν εγκαταλείψει το παιδί στην γιαγιά του, αμέσως μετά την γέννησή του.

Μάλιστα ο “πατέρας” του παιδιού δεν το έχει αναγνωρίσει, όπως αναφέρει το newsit.gr, με αποτέλεσμα το παιδί να παραμένει αβάπτιστο, και κατά συνέπεια τον επόμενο χρόνο δεν θα μπορούσε να πάει στο Νηπιαγωγείο.

Για το λόγο αυτό η θεία του παιδιού, που ουσιαστικά από ενός έτους είχε αναλάβει την ανατροφή του, είχε κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να υιοθετήσει το παιδί, ώστε να το βαφτίσει και έτσι να καταφέρει να το γράψει στο σχολείο.

Ίσως λοιπόν οι βιολογικοί “γονείς” του παιδιού να αντελήφθησαν αυτές τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα να εμφανίστηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο διεκδικώντας το παιδί, με απώτερο σκοπό κάποιο οικονομικό όφελος, καθώς πρόκειται για τοξικομανείς που ποτέ δεν έδωσαν κάποια σημασία στο αγγελούδι που έφεραν στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΟΚ στην Πάτρα: «Έβαλα το παιδί μου στην κατάψυξη για να…» – Η ανατριχιαστική ομολογία της μάνας!



Η οργή της μητέρα της μικρής Άννυς μέσα από την φυλακή – «Σαν σήμερα έφυγε το παιδί μου…»