Μικρός Μπεν Νίνταμ: Συγκλονισμένη η οικογένεια του παιδιού – Οργισμένοι οι συγγενείς του Μπάρκα (photos)

Μικρός Μπεν Νίνταμ: Συγκλονισμένη η οικογένεια του παιδιού – Οργισμένοι οι συγγενείς του Μπάρκα (photos)
Την ώρα που οι έρευνες για τον μικρό Μπεν συνεχίζονται στην Κω, τα βρετανικά δημοσιεύματα ανάβουν φωτιές. Ξεσπούν οι συγγενείς του Κωνσταντίνου Μπάρκα, με την Κέρι Νίνταμ να λύνει για ακόμα μία φορά τη σιωπή της...


Οι Βρετανοί αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στο επίμαχο χωράφι που βρίσκεται στην περιοχή ''Ηρακλής'' και για ακόμα μία μέρα, σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και τη Βρετανία. Τα δημοσιεύματα πάντως των τελευταίων ημερών, έχουν προκαλέσει οργή στους συγγενείς του Κωνσταντίνου Μπάρκα, που κάνουν λόγο για διασυρμό ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Όπως λένε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι Βρετανοί αστυνομικοί, έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομά του και τον φωτογραφίζουν σαν εγκληματία χωρίς να είναι. Κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε ένα μυρμήγκι. Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν δικαστικά και ζητούν να δημοσιοποιηθεί το όνομα του μάρτυρα, που κατέθεσε πως την επίμαχη μέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, ο άνθρωπός τους, ο οδηγός του εκσκαφέα ήταν ιδρωμένος και έτρεμε.



Το όνομα του μάρτυρα-κλειδί δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές όμως σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνθρωπο που ήταν στον στενό κύκλο του Μπάρκα που οδηγούσε τον εκσκαφέα και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Γι’ αυτό και η μαρτυρία του κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρή και αξιόπιστη. Όπως φέρεται να είπε στις βρετανικές αρχές ο εν λόγω μάρτυρας, «την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν, είδα τον Μπάρκα, να είναι ιδρωμένος και να τρέμει. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του παιδιού, συνδύασα τα γεγονότα αλλά άφησα να περάσουν λίγες μέρες».

Από την άλλη πλευρά η Κέρι Νίνταμ δηλώνει συγκλονισμένη από τις προσπάθειες αστυνομικών και εθελοντών. Η μητέρα του μικρού Μπεν ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία των ερευνών από τους επικεφαλής και περιμένει την επίλυση του μυστηρίου, που άλλαξε τη ζωή της και καθήλωσε την κοινή γνώμη.


Τα σανδάλια που φορούσε ο Μπεν

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην υπόθεση θρίλερ τα φορούσε και σε μια από τις τελευταίες του βόλτες πάνω σε μοτοποδήλατο, με τη σχετική φωτογραφία να βρίσκεται στα χέρια των ερευνητών. Τα σανδάλια είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ καφέ δέρμα με ασημί αγκράφα. Ο εμπειρογνώμονας Frank Harkness, δήλωσε σχετικά με τη σημασία που έχουν αυτά τα σανδάλια πως «δίνουν στους ερευνητές μια καλύτερη ιδέα για το τι ψάχνουν.» Πρόσθεσε πως τα έφτιαξε τσαγκάρης του νησιού και πως έχει ήδη βρεθεί ένα κομμάτι δέρματος στο χωράφι των ερευνών, που όμως δεν συνδέεται με την υπόθεση.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αλλάζει την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη! Δραστικά μέτρα για να «σώσει» τα νούμερα…

Αγγελική Ηλιάδη: Ποζάρει με τον μικρό γιο της και στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα!

Λάμπης Λιβιεράτος: Η κόρη του τραγούδησε στην εκπομπή της Γερμανού κι εκείνος ξέσπασε σε δάκρυα!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ξέχνα το μακρύ μαλλί! Αυτό είναι το κούρεμα της χρονιάς που θα ξετρελάνει τις γυναίκες (PHOTOS)

Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 10 κιλά σε 10 ημέρες!

Shop it! 5+1 μπεζ καμπαρντίνες για όλα τα budget για να βρείτε τη δική σας ιδανική