\"Μου αγόραζε φορέματα!\" - Νέα μαρτυρία - σοκ για τον βιαστή της Δάφνης! (video)

\
Μια νέα, συγκλονιστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης έρχεται στο φως, αφού δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα και τα στόματα άνοιξαν.

Στο κεντρικό δελτίο του Ant1 μίλησε η 25χρονη Αναστασία που όπως η ίδια περιγράφει, βρέθηκε στη θέση της άτυχης φοιτήτριας που υπέστη βιασμό και φρικτά βασανιστήρια από τον 52χρονο άντρα, αλλά σώθηκε από θαύμα: Τον περασμένο Ιούλιο και για έξι μήνες εργάστηκε για αυτόν ως οικιακή βοηθός και αντιμετώπισε παρόμοια συμπεριφορά. Ο άντρας αγόραζε στην κοπέλα φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάσει μπροστά του, ενώ όπως λέει η 25χρονη είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του. Διαβάστε παρακάτω...



Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι πως όταν η Αναστασία είχε πάει να παραιτηθεί, ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη που ήταν τελικά το θύμα του! Σώθηκε όμως, όταν έμαθε πως την περιμένει κάποιος να την πάρει και προφανώς για το λόγο αυτό ματαίωσε το φρικιαστικό σχέδιό του.

Η κοπέλα καταγγέλλει ακόμα πως είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον άντρα, όμως οι αστυνομικοί της δήλωσαν πως είχαν «φόρτο εργασίας» και ουσιαστικά την έδιωξαν!


protothema.gr