Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφού για δεύτερη φορά αντικαταστάθηκε η ανακρίτρια που «έτρεχε» την ανάκριση.

Η ανακρίτρια είχε αναλάβει την υπόθεση, από την αρχική ανακρίτρια που πήρε άδεια λόγω εγκυμοσύνης, μόλις πριν από έναν χρόνο.

Με δεδομένο την ογκωδέστατη δικογραφία είναι προφανές ότι η νέα δικαστική λειτουργός θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να τη μελετήσει.

Κι όλα αυτά ενώ έχει περάσει 1,5 χρόνος από τον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού Ρεθυμνιώτη σε κατάσταση προχωρημένης σήψης με κομμένες τις φλέβες του δεξιού χεριού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, μιλώντας στην Espresso, ανέφερε ότι «Η αλλαγή του δικαστικού λειτουργού θα πάει για ακόμα μία φορά πίσω την υπόθεση για την οποία η οικογένεια έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να τη φέρει σε αυτό το σημείο που βρίσκεται».

Να τονιστεί το γεγονός ότι η δημοσιογραφική έρευνα της υπόθεσης Γιακουμάκη αποκάλυψε «άγρια» καψώνια που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων σε βάρος του άτυχου νεαρού από «σκληρούς» σπουδαστές στην ίδια σχολή.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τέλος στο θρίλερ με τον μικρό Μπεν! Βρέθηκαν σημάδια αποσύνθεσης στο έδαφος!

Φύτεψαν το δέντρο για να εξαφανίσουν το πτώμα του μικρού Μπεν; Ραγδαίες αποκαλύψεις από το θρίλερ που κρατάει πάνω από 25 χρόνια

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Αυτά είναι τα οστά που βρέθηκαν που βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών για τον μικρό Μπεν!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Η απιστία έφερε τον χωρισμό! Με ποια απάτησε ο Μανίκας την Γελεβεσάκη!

Η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε τον μισθό της από τους «Συμμαθητές» και μείναμε κάγκελο!

«Ξόδεψα στον Παντελίδη 40.000 ευρώ σε ένα βράδυ γιατί…»: Η δήλωση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ