Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της Ντένιας Παράσχη μόνο στο Youweekly.gr

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της Ντένιας Παράσχη μόνο στο Youweekly.gr
Μόνο το site μας εξασφάλισε νέο φωτογραφικό υλικό από το γλυκό κορίτσι της Ζακύνθου, την Ντένια Παράσχη, που πάσχει από αυτήν την σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά. Το Youweekly.gr, φρόντισε και εξασφάλισε νέες καταπληκτικές φωτογραφίες της Ζακυνθινιάς, με το πιο υπέροχο χαμόγελο στον κόσμο, προκειμένου να την δει ο κόσμος πως ήταν ακόμη και πριν την εμφάνιση της επάρατης νόσου.

9dfcf50f7727c108e38bcd5019e4a9c0-696x388

Η οικογένεια της Ντένιας, που στέκεται στο πλευρό της με τιτάνια υπομονή, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που απασχολούν την κοπέλα. Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, έχει παρουσιαστεί μια μικρή επιπλοκή, που δεν επιτρέπει στο κορίτσι να ταξιδέψει. (Δείτε ΕΔΩ)

Το Youweekly.gr από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκε και ξεκίνησε καμπάνια, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα αποποφάσισε όλα τα έσοδα τα διαφημιστικά για το μήνα Φεβρουάριο, να πάνε στην Ντένια Παράσχη (Δείτε την ανακοίνωση μας εδω).

ntenia

Από την πρώτη στιγμή ήρθαμε πολύ κοντά με την οικογένεια και έχουμε την δυνατότητα να μαθαίνουμε τι συμβαίνει ανά μία ώρα, με την υπόθεση την Ντένιας. Η κοπέλα λοιπόν, μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο προκειμένου να την προετοιμάσουν για να κάνει το ταξίδι στην Αμερική. Το Youweekly.gr έστειλε δημοσιογράφο στο νοσοκομείο και μάθαμε τί ακριβώς συμβαίνει και η Ντένια προς το παρόν δεν έχει πάρει έγκριση για να ταξιδέψει.
Προσοχή! Μην πάει το μυαλό σας στο κακό! Απλά έγινε συμβούλιο των ιατρών του Ωνασείου – το οποίο αποτελείται από 5 άτομα- και οι τέσσερις συμφώνησαν να μπει η Ντένια στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να πάει Βοστώνη και ο ένας μειοψήφισε. «Εγώ σαν υπέυθυνος γιατρός θεωρώ ότι η κοπέλα δεν είναι έτοιμη να ταξιδέψει! Υπάρχει πιθανότητα να μην αντέξει το ταξίδι, να μην την βοηθήσουν οι δυνάμεις της και να μην φτάσει στην Βοστώνη ή να φτάσει πολύ ταλαιπωρημένη. Δεν μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο!». Αυτά είπε ο ένας από τους γιατρούς του συμβουλίου, όπως μας μετέφεραν οι φίλοι και οι συγγενείς της Ντένιας, που βρίσκονται στο Ωνάσειο.

Η δημοσιογράφος του Youweekly.gr που ήταν εκεί, έπεσε ακριβώς στο περιστατικό και βρέθηκε μπροστά στην εξής εικόνα: Οι συγγενείς του κοριτσιού να κλαίνε με αναφιλητά για την απόφαση του συμβουλίου και η Ντένια διασωληνωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, να νιώθει απογοητευμένη για την εξέλιξη. Στις 2 το μεσημέρι θα ξανασυνεδριάσει το 5μελές συμβούλιο των γιατρών και το Youweekly.gr θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις για την τύχη του καταπληκτικού κοριτσιού από την Ζάκυνθο.