Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν άγνωστοι στα Εξάρχεια!

Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν άγνωστοι στα Εξάρχεια!
Αραβικής καταγωγής και σεσημασμένος για ναρκωτικά είναι ο άνδρας που πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια. Το θύμα, που εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και δούλευε για λογαριασμό Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών, ήταν γνωστός με το προσωνύμιο Γιαχαμπίμπι και έμενε στην οδό Ερεσού, σε μικρή απόσταση από την Θεμιστοκλέους.

Οι κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ ενώ ήταν πεζός. Τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο στήθος και τον λαιμό. Το θύμα, βαριά τραυματισμένο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρό.



Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο των Εξαρχείων, μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία, επί της οδού Θεμιστοκλέους. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή ενώ αναζητά πληροφορίες από τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε μια βολίδα και ένας κάλυκας από σφαίρα.

Τον Νοέμβριο του 2013 είχε σκοτωθεί στα Εξάρχεια ένας 27χρονος Αλβανός σε επίθεση ο οποίος ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκάρει ο «δράκος» του Αμαρουσίου με την απολογία του: «Δεν τις βίαζα, τους έκλεινα το στόμα και τις χούφτωνα»



Γονείς τεράστια προσοχή: Αυτό το 12χρονο αγοράκι πέθανε από κάτι που κάνουν χιλιάδες παιδιά καθημερινά!



Το ξέσπασμα της οικογένειας Γιακουμάκη μετά το βίντεο-ντοκουμέντο με το άγριο bullying στον Βαγγέλη!