«Ο δράστης ήταν ο..»: Σοκάρει η αδερφή του κλινικά νεκρού πατέρα στο έγκλημα του Περιστερίου!

«Ο δράστης ήταν ο..»: Σοκάρει η αδερφή του κλινικά νεκρού πατέρα στο έγκλημα του Περιστερίου!
Αλυτο παραμένει το μυστήριο για το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι.

Εγκλημα το οποίο έχει νεκρή μία γυναίκα και κλινικά νεκρό τον σύζυγο της από τις σφαίρες των δραστών, τους οποίους είδε ο 28χρονος γιος τους. Η αδερφή του 53χρονου, μιλώντας στον ALPHA, εκτίμησε πως «ήταν ληστεία σίγουρα. Ήταν κάποιος γνωστός. Από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν. Ήταν κάποιος φίλος. Δεν μπορεί να πάει κάποιος ξένος στα καλά καθούμενα. Κάποιος αλήτης φίλος. Τα λεφτά, τα 9.000 τα είχε για το άρρωστο παιδί του. Δούλευε ο άνθρωπος, ήταν οικογενειάρχης...».

Ο 28χρονος γιος πιθανόν είδε τους δράστες, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες

Το μυστήριο του άγριου εγκλήματος στο Περιστέρι, κατά το οποίο οι δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ ένα ζευγάρι, προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικοί.

Ο 28χρονος γιος του ζευγαριού πρέπει να είδε αυτόν που πυροβόλησε τους γονείς του από απόσταση ενός μέτρου στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει η γυναίκα και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο άνδρας. Ο Χρήστος ήταν μαζί τους όταν εισέβαλλαν οι δράστες στο υπνοδωμάτιό τους, όμως, δεν μπορεί να βοηθήσει τους αξιωματικούς δίνοντας στοιχεία που θα βοηθούσαν τις έρευνες, εξαιτίας των σοβαρών νοητικών προβλημάτων του, που δεν του επιτρέπουν να έχει συγκροτημένη σκέψη ή εικόνα!

Ψυχίατρος της ΕΛ.ΑΣ. εκτίμησε την κατάσταση του 28χρονου και αποφάνθηκε ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες. «Μιλάμε για μυαλό ενός 5χρονου στο σώμα ενός 28χρονου αγαθού γίγαντα που πάντα είχε την μητέρα του, φύλακα άγγελο, για την προστασία του ίδιου και των γύρω του», ανέφερε αρμόδιος αξιωματικός. Ο εισαγγελέας παρήγγειλε τη μεταφορά του 28χρονου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνί, όπου μετά την εξέτασή του αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Η 18χρονη αδελφή του ήταν στο δωμάτιό της, διαβάζοντας για τις Πανελλήνιες, όταν μπήκαν οι δράστες στο σπίτι. Μισάνοιξε την πόρτα, τους είδε και επιχείρησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, όταν άκουσε τους δύο πυροβολισμούς. Μετά την πρώτη κατάθεσή της, η 18χρονη πήγε στο σπίτι του αδελφού της μητέρας της, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι θα κινήσουν τις διαδικασίες να πάρουν πίσω από το νοσοκομείο και τον Χρήστο.

Κίνητρο η ληστεία

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για εισβολή με κίνητρο τη ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία. «Εψαξαν όλο το υπνοδωμάτιο και πήραν μόνο το πορτοφόλι του θύματος. Τα υπόλοιπα χρήματα δεν τα βρήκαν», δηλώνουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος άνδρας είχε κρυμμένα στην ψωμιέρα τα 9.500 ευρώ που είχε στο σπίτι.

Το επόμενο βήμα είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας και ατόμων του φιλικού και επαγγελματικού κύκλου, προκειμένου οι αστυνομικοί να δώσουν απάντηση στο πώς οι δύο δολοφόνοι μπήκαν στην πολυκατοικία και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Περιστέρι. Οπως αναφέρουν, μπορεί η λύση να είναι πιο απλή, καθώς τόσο η πόρτα της πολυκατοικίας όσο και εκείνη του διαμερίσματος δεν ήταν ασφαλείας και μπορούσε να ανοίξει ακόμη και με τηλεκάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι η 18χρονη κατέθεσε ότι το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας δεν λειτουργούσε και όσοι τους επισκέπτονταν, επικοινωνούσαν με μέλη της οικογένειάς τους για να τους ανοίξουν. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα τηλέφωνα του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους για να διαπιστωθεί αν είχε προηγηθεί κάποιο τηλεφώνημα την ώρα της επίθεσης, που θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι κάποιος άνοιξε στους δράστες. Περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκαλύψεις «φωτιά» από την Αγγελική Νικολούλη για το διπλό φονικό της Σαλαμίνας!

Θρίλερ με το φρικτό έγκλημα στο Περιστέρι! Που βρίσκεται η ανήλικη κόρη των θυμάτων;