Ο γιος του Mr jumbo ήταν μέσα στην φονική πόρσε που σκόρπισε το θάνατο! Bίντεο-σοκ από τη στιγμή της σύγκρουσης

Ο γιος του Mr jumbo ήταν μέσα στην φονική πόρσε που σκόρπισε το θάνατο! Bίντεο-σοκ από τη στιγμή της σύγκρουσης
Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Απόστολου Βακάκη, είναι ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όταν μία Πόρσε εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού βρισκόταν μια 33χρονη γυναίκα με το μικρό γιο της ηλικίας μάλλον τριών ετών που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Από τη σύγκρουση, το σταθμευμένο honda civic κόπηκε στη μέση. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη, πύρινη, μάζα. διαβάστε παρακάτω.

Από τις υπάρχουσες πληροφορίες προκύπτει ότι μέσα στην πόρσε που μετά την σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo και ένας φίλος του που σκοτώθηκαν επί τόπου. Αυτή την ώρα, οι αστυνομικές αρχές και οι άνδρες της τροχαίας δεν έχουν απαντήσει αν την πόρσε οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης ή ο δεύτερος επιβάτης.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι ο νεκρός οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε και δεν αναγνωρίζεται το φύλο του.Ο δεύτερος νεκρός της Πόρσε εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο μετά την πρωτοφανής σφοδρότητας σύγκρουση. Πρόκειται για άνδρα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

Ο Γιώργος Βακάκης είχε επιστρέψει πριν από λίγες ημέρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου σπούδαζε και μαζί με τον φίλο του που βρισκόταν κι αυτός μέσα στην Πόρσε πήγαιναν στην Αράχωβα για ολιγοήμερες διακοπές. Από επιχειρηματικούς κύκλους αναφέρεται ότι ο Γιώργος Βακάκης προοριζόταν για διάδοχος του Απόστολου Βακάκη στο τιμόνι των Jumbo.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Όπως φαίνεται από το σοκαριστικό βίντεο, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση της Πόρσε πάνω στο honda civic, ο οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου βγαίνει τρέχοντας από τις τουαλέτες και αντικρίζει το απάνθρωπο θέαμα της νεκρής γυναίκας και του γιου του. Κρατά το κεφάλι του, ανήμπορος να αντιδράσει, αφού δεν μπορεί να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στα πολυαγαπημένα του πρόσωπα.

Στις φλόγες βρίσκεται και η Πόρσε που προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία, που κατέληξε εκτός δρόμου, δίπλα στις εγκαταστάσεις παρακείμενου εργοστασίου. Μέσα στην Πόρσε βρισκόταν ο Γιώργος Βακάκης και ένας φίλος του, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, που έχασαν και αυτοί τη ζωή τους στο πρωτοφανές δυστύχημα που προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητό τους, εκτός ελέγχου, έπεσε πάνω στο σταθμευμένο civic κόβοντας το νήμα της ζωής της 33χροης μητέρας και του γιου της.


Προσοχή: Το βίντεο είναι πολύ σκληρό.













Ο Γιώργος Βακάκης

Φωτογραφίες του φίλου και συνοδηγού του Βακάκη, Ανδρέα Γεωργακόπουλου
Παραμένει άγνωστο πως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τον οδηγό του, το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ύψος της Υπάτης, σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης.

Η 33χρονη με τον σύζυγό της

Αυτό που δείχνει το αυτοκίνητο των δύο νεαρών να εισέρχεται με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς καμία αίσθηση ότι κάποιος το ελέγχει και να καρφώνεται πάνω στο σταθμευμένο Honda. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που το Civic εκτός από την φωτιά κόπηκε κυριολεκτικά στην μέση. Η άτυχη 33χρονη και ο τρίχρονος γιος της σκοτώθηκαν ακαριαία.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος εκτοξεύτηκε έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο Γιώργος Βακάκης απανθρακώθηκε μέσα στην πύρινη κόλαση που ξέσπασε, σε σημείο που να μην είναι καν αναγνωρίσιμος.

Το Civic πάνω στο οποίο έπεσε η Πόρσε

Ο πατέρας του μικρού αγοριού και σύζυγός της 33χρονης γυναίκας, που την στιγμή της σύγκρουσης βρισκόταν στην τουαλέτα, πετάχτηκε έξω σοκαρισμένος για να ζήσει σκηνές που παραπέμπουν σε αρχαία τραγωδία.

Αντίκρισε το μακάβριο θέαμα αδυνατώντας να παράσχει την παραμικρή βοήθεια στην οικογένειά του, που χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Τα αίτια του απίστευτου τροχαίου διερευνώνται, ώστε να διαπιστωθεί πως η Porsche εισήλθε με τέτοια ταχύτητα και εμφανή την απώλεια ελέγχου της από τον οδηγό, στην ζώνη στάθμευσης.
Ήταν οδηγικό λάθος; Υπερβολική ταχύτητα; Παρουσιάστηκε ξαφνικά κάποιο εμπόδιο στον δρόμο; Υπήρξε μηχανολογικό πρόβλημα;
Γιώργος Βακάκης: Η τραγική ειρωνεία της μοίρας


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr η πρώτη που έμαθε για το τροχαίο ατύχημα του Γιώργου Βακάκη, φέρεται να είναι η αδερφή του Σοφία, μέσω ενός κοινού φίλου τους.

Η μητέρα του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν εκτός Αθηνών, ενώ ο πατέρας του που πληροφορήθηκε την είδηση λίγο αργότερα φέρεται να κατέρρευσε, όπως και η άλλη του αδερφή.

Τραγική ειρωνεία της μοίρας; Ο νεαρός κληρονόμος σκοτώθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες της Jumbo στην Εθνική οδό, σε ένα από αυτά τα συγκλονιστικά παιχνίδια που στήνει η ζωή.

Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στην Αμερική και εργαζόταν ήδη στην εταιρία, ενώ στο μοιραίο ταξίδι ο προορισμός του ήταν η Αράχωβα.

Λάτρευε τα ταξίδια, υπεραγαπούσε τις αδερφές του και χτες έφυγε χαρούμενος για μια εκδρομή που τελικά σφράγισε την μοίρα του και μαζί άλλων τριών ανθρώπων, στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Φωτογραφίες του Γιώργου Βακάκη
















Πηγή: Protothema

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Νέος παίκτης στο Survivor! Γνωστός ηθοποιός θα ενταχθεί στο reality! Δείτε ποιος είναι…

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τον γιο της Μαριάντας Πιερίδη ντυμένο μασκαρά! Δείτε τι στολή του φόρεσε…

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ! Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μαγιό! Δείτε την αρετουσάριστη φωτογραφία της…