Ο δημοσιογραφος Τάσος Δούσης με μία φωτογραφία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να αποδοθεί δικαιοσύνη για την 4χρονη Μελίνα

Ο δημοσιογραφος Τάσος Δούσης με μία φωτογραφία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να αποδοθεί δικαιοσύνη για την 4χρονη Μελίνα
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Δούσης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, τοποθετείται δημόσια, με την άποψη του.

Αυτή την φορά περνάει το δικό του μήνυμα για τον άδικο χαμό της μικρής Μελίνας με μία φωτογραφία, γεμάτη νόημα γράφοντας στην λεζάντα: "10 μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη...Δικαιωση ποτέ,σιγά μην βρεθούν οι ένοχοι για το ΜΕΛΙΝΑΚΙ!!! Στην Ελλάδα " η κανονικότητα" σκοτώνει...Καλημερα!!!"

Δείτε τη φωτογραφία:

τσ

Δείτε ακόμη: Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Μελίνας – Τι λέει ο πατέρας της;

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από την σελίδα του στο facebook περνάει τα δικά του μηνύματα. Πριν από λίγες μέρες, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ιστορία της άτυχης Μελίνας και εκεί που κανένας δεν μιλούσε γι'αυτό το τραγικό συμβάν, που ένα 4χρονο παιδί έχασε άδικα την ζωή του, ο Τάσος Δούσης έσπασε την σιωπή του και έγραψε:

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Απο τον Τάσο Δούση.

«Δεν το καταλαβαίνω και θέλω να μου το εξηγήσετε σαν να είμαι 4 χρόνων!Στέλνεις το αγγελούδι σου να κάνει εγχείρηση για…κρεατάκια, όχι αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και στο φέρνουν στο σάβανο. Φιλάς το παιδί σου πριν την επέμβαση, του λες να μην φοβάται, ότι θα είσαι εκεί να το περιμένεις και μετά το νεκροφιλάς στο νεκροτομείο.
Συγγνώμη, δεν πρέπει κάποιος κερατάς, να σου πει για ποιο λόγο χάθηκε το παιδί σου; Ειναι δυνατόν μέχρι και τώρα οι γονείς της Μελίνας να μην έχουν ενημερωθεί τί στο διάολο συνέβη; Ρωτάω ως πολίτης του κράτους… Δηλαδή ειναι τόσο απλό στην Ελλάδα του 2016, να χάνεις το παιδί σου από κρεατάκια; Οι 2 υπουργοί υγείας, που είναι μάλιστα και από την Κρήτη, πρεπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να διατάξουν ΕΔΕ άμεσα από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες, αλλιώς θα κατηγορηθούν για συγκάλυψη και ομερτά. Η ψυχή ενός παιδιού ειναι ιερή και ανάπαυση θα βρεί μόνο και όταν οι υπεύθυνοι καθίσουν στο σκαμνί .
Την ίδια ώρα, ο τραγικός πατέρας κ. Μανώλης Παρασκάκης, δηλώνει συγκλονισμένος από το γεγονός, ότι «δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο ώστε να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη στο παιδί μου έπειτα από μια επέμβαση ρουτίνας» και ζητεί από τους επικεφαλής του υπουργείου Υγείας να φωτίσουν τις συνθήκες θανάτου του παιδιού του και να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι ανάλογο σε κανένα άλλο παιδί.
Α ρε πατέρα κακομοίρη ποιος σε ακούει…»

Δείτε ακόμη: Η αναισθησιολόγος δίνει την δική της απάντηση για τον θάνατο της μικρής Μελίνας!