Οικογενειακό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζουν τα σπαρακτικά μηνύματα των συγγενών της νεκρής συζύγου στο Facebook!

Οικογενειακό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Συγκλονίζουν τα σπαρακτικά μηνύματα των συγγενών της νεκρής συζύγου στο Facebook!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς της 49χρονης στους Αγίους Αναργύρους.


Με σπαρακτικά μηνύματα και αναρτήσεις στο Facebook oι συγγενείς και οι φίλοι της 49χρονης, που μαζί με τη μητέρα και το παιδί της δολοφονήθηκαν από τον αστυνομικό σύζυγό της, την αποχαιρετούν.

«Πέρα από την αλήθεια που βλέπεις, πέρα από την αλήθεια που ακούς,που διαβάζεις που αισθάνεσαι πέρα από την αλήθεια του θύτη και του θύματος υπάρχει και μια άλλη αλήθεια, όταν ο άνθρωπος ξεπερνάει τα όρια του και ο χρόνος χάνει τη σημασία του, όταν η στιγμή γίνετε μια ολόκληρη ζωή μια λεπτή κόκκινη γραμμή και όλα ενώνονται και το τέλος συναντάει την αρχή αυτός είναι ο κόκκινος κύκλος... από την ομώνυμη σειρά.....καλό ταξίδι θεία Βάσω καλό ταξίδι Ελενίτσα καλό ταξίδι αγγελούδι μου Μυρτώ......», έγραψε η Β.Κ. συγγενής των θυμάτων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Η Ειρήνη μέσα στην φυλακή κάνει…»: «Μαύρα» Χριστούγεννα για το 19χρονο μοντέλο!

Ανάλογη ήταν και η ανάρτηση της εξαδέλφης της 49χρονης:

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα: Δείτε βήμα – βήμα τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ!



Δείτε ακόμη: «Έπεσαν» τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης! (Photo)

Πηγή: iefimerida.gr