Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο που αγνοείται 6 μέρες από την Καλλιθέα

Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο που αγνοείται 6 μέρες από την Καλλιθέα
«Βοηθήστε μας να τον βρούμε, φοβόμαστε για τη ζωή του κάθε λεπτό που περνά είναι μαρτύριο»

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 32χρονου Σάκη Βυθούλκα, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Τρίτης 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την αδελφή του, την Ευριδίκη Βυθούλκα, ο 32χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Καλλιθέα λέγοντας στην μητέρα του ότι θα πάει μια βόλτα στον Πειραιά. «Από τότε ομως χάνονται τα ίχνη του. Όταν εξαφανίσθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μπλε πουλόβερ. Δεν φορούσε ούτε μπουφάν και δεν έχει κινητό ή ταυτότητα πάνω του ή χρήματα», είπε στο protothema.

«Η δήλωση της εξαφάνισής του έχει προωθηθεί μέσω της omnibus αλλα δυστυχώς ο Σάκης δεν έχει κοινωνικό κύκλο ώστε να μας διευκολύνει στις έρευνες. Είναι άνεργος εδώ και ενα χρόνο ενω πριν ήταν οδηγός ταξί» συμπληρώνει.

Οι έρευνες γίνονται με τη βοήθεια φίλων και γειτόνων που ενημερώνουν μέσω Διαδικτύου για την εξαφάνιση του Σάκη.

 

Ο Σάκης Βυθούλκας με την αδερφή του Ευριδίκη


«Τη δήλωση εξαφάνισής του την έχουμε τυπώσει και τη τοιχοκολλούμε τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα μέρη της Αθήνας. Δυστυχώς δεν μας διευκολύνει ο καιρός αλλά είναι συγκινητική η αντίδραση του κόσμου που τη παρατηρεί και με εντυπωσίασε μάλιστα σήμερα και μια κοπέλα που μου ζήτησε ένα αντίγραφο να το κολλήσει στη γειτονιά της μήπως και βοηθήσει...Υπάρχει τελικα ακόμα ευαισθησία στη ταλαίπωρη αυτή εποχή που ζούμε...Ο Σάκης είναι λίγο "βαρύς" στη συμπεριφορά του και λόγω κιλών που έχει πάρει δυσκολεύεται και κουράζεται εύκολα..Είναι 90 κιλά και έχει 1,80 ύψος. Εγώ, η μητέρα μου και οι κοντινοί μας συγγενείς και φίλοι ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα και να λήξει το μαρτύριο της αναμονής καθώς πρόκειται για ένα παιδί που κινδυνεύει και κάθε μέρα που περνάει είναι μαρτυρική για εμάς. Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να τον βρούμε» καταλήγει η Ευριδική Βυθούλκα.

Δείτε ακόμη: Ράγισαν και οι πέτρες στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Πανανά! Αναβίωσε η τραγωδία της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο! (VIDEO)

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Η συγκλονιστική μαρτυρία της συμμαθήτριας της Αφροδίτης: «Είχε θέμα με τα κιλά της…δεν την στήριζε η οικογένεια της!» (Video)