\"Το παιδί μας είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο\": Η οικογένεια του 14χρονου Τάσου ξεσπάει

\
Δύο οικογένειες "χτύπησε" η μοίρα, με το έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όπου ο 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του. Ωστόσο η οικογένεια του θύματος, είναι εκείνη που δε θα αντικρίσει ποτέ ξανά ζωντανό το παιδί της. "Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο..." λέει χαρακτηριστικά, ο θείος του νεκρού 14χρονου.
Ο πόνος είναι αβάσταχτος για όλη την οικογένεια του αδικοχαμένου αγοριού, η οποία δεν πιστεύει ότι ο δράστης θα τιμωρηθεί ποτέ για το έγκλημα που έκανε. "Εμείς σαν οικογένεια έχουμε αναντιωθεί με τον νομοθέτη γιατί δίνει κίινητρο, όπως το δικό μας το σπίτι, να κλείσουν και άλλα σπίτια"

"Το δικό μας είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο, στην αγκαλιά της μάνας. Και θα είναι ελεύθερο. Αυτή είναι η Δικαιοσύνη;"

Ο θείος του 14χρονου,όπως αναφέρει το newsit μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live και για τους ισχυρισμούς του δράστη, ότι είχε πέσει θύμα μπούλινγκ.

"Μπούνγκ; Το δικό μας το παιδί που το έκανε παρέα; Που δεν το έκανε (παρέα) κανένα άλλο παιδί; Ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου ήτανε (ο δράστης) και το δικό μας το παιδί ήταν 1,50 και ο άλλος ήταν ένας "γορίλας"! Υπάρχει περίπτωση για μπούλινγκ;"


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε αυτό που έτρεμαν οι Αρχές στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!



Οριστικό: Η φωτιά στην Porshe του Μαυρίκου προήλθε από μηχανική βλάβη!



«Έκλεισα δυο σπίτια»: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του δολοφόνου του 14χρονου Τάσου