Πανικός στο Νέο Ηράκλειο: Πεδίο μάχης η περιοχή λόγω συγκεντρώσεων αντιεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής!

Πανικός στο Νέο Ηράκλειο: Πεδίο μάχης η περιοχή λόγω συγκεντρώσεων αντιεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής!
Στα δύο έχει κοπεί το Νέο Ηράκλειο με τις αστυνομικές δυνάμεις να δημιουργούν ανθρώπινους φραγμούς προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή στελέχη της Χρυσής Αυγής με μελη του Αντιεξουσιαστικού χώρου και αντιφασιστικών φορέων, καθώς της ίδια ώρα οι δυο διαφορετικοί ιδεολογικοί χώροι διοργανώνουν δύο παράλληλες συγκεντρώσεις.



Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού έχουν τεθεί οι αστυνομικές δυνάμεις στο Νέο Ηράκλειο, προσπαθώντας να αποτρέψουν τετ α τετ μεταξύ των ατόμων των δυο διαφορετικών ιδεολογικών χωρών. Από την μια πλευρά τα μέλη της Χρυσής Αυγής οι οποίοι σήμερα καλούν τους υποστηρικτές του κόμματος να παραστούν στην ημέρα μνήμης του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη όπου δολοφονήθηκαν την 1η Νοεμβρίου του 2013 εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Ηρακλείου.



Από την άλλη πλευρά μέλη αντιφασιστικών και αντιεξουσιαστικών οργανώσεων οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο και οι οποίοι στη συνέχεια αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία με σκοπό να προσεγγίσουν το σημείο που πραγματοποιείται η εκδήλωση του εθνικιστικού κόμματος.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τρεις σεισμοί από 3,4 έως 3,7 Ρίχτερ σε μία ώρα στην Ελλάδα!

Βρέθηκε νεκρός 46χρονος άνδρας που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο!

Έτσι σκοτώθηκε η νεαρή φοιτήτρια από τα Τρίκαλα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης Ασπασίας