Σε «ξήλωμα” των σημάτων Neoset προχωρούν, το ένα μετά το άλλο, τα περίπου 22 καταστήματα που τα χρησιμοποιούν παράνομα, σύμφωνα με την απόφαση 3845/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όπως έχει αποκαλύψει το Capital.gr πίσω από το δίκτυο των 22 καταστημάτων, που αναπτύχθηκαν με την μέθοδο Franchising, βρίσκεται η Furniture New Line ΕΠΕ που ως μητρική και μοναδική μέτοχο έχει την κυπριακή Hazarezo Limited.

Η εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης έγινε άμεσα εκτελεστή από την 1η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα τα καταστήματα, που κάνουν χρήση των σημάτων Neoset (επιπλοσυνθέσεις Neoset, Neoset κουζίνα, Skouropoulos, Neoset, Neowood, Νεοκατοικείν και Hotel furniture), να υποχρεώνονται στην αφαίρεσή τους.

«Ξηλώνονται” τα σήματα

Στο πλαίσιο αυτό, τα καταστήματα της Neoset II προχωρούν σε αφαίρεση των σημάτων, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η διαδικασία θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί με την αρωγή της αστυνομίας.

Ορισμένα από τα καταστήματα που κατεβάζουν τις ταμπέλες Νeoset ή κλείνουν, απενεργοποιώντας τους ιστοτόπους τους, βρίσκονται στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στο νομό Ηπείρου και στην Πελοπόννησο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι franchisees δεν κοινοποιούν το λόγο της μετεγκατάστασής τους και της αφαίρεσης των σημάτων Neoset, δηλαδή την ύπαρξη της δικαστικής απόφασης. Ωστόσο, μέχρι πριν από λίγες ημέρες-η απόφαση 3845/2016 έχει γίνει γνωστή από τον Αύγουστο- διαφήμιζαν τα προϊόντα και τις προσφορές τους.

Ç åôáéñåßá NEOSET êáôÝèåóå áßôçóç õðáãùãÞò óôï Üñèñï 99, ÔåôÜñôç 14 Íïåìâñßïõ 2012. Ç NEOSET äñáóôçñéïðïéåßôáé óôçí ÅëëÜäá 30 ÷ñüíéá êáé áñéèìåß ðåñßðïõ 100 êáôáóôÞìáôá êáé 1000 åñãáæüìåíïõò. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

Η επόμενη μέρα

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι franchisees του παράπλευρου δικτύου Neoset είτε θα συνεχίσουν να λειτουργούν, κάνοντας χρήση διαφορετικών σημάτων είτε θα διακόψουν τη λειτουργία τους.

Ωστόσο, η Hazarezo και η Furniture New Line δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν, εκ νέου, τα σήματα της πτωχής επιπλοβιομηχανίας, καθώς, σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωπες με την επιβολή χρηματικής ποινής, ενώ θα επιβληθεί στην Ε.Φ., τη νόμιμη εκπρόσωπο της Furniture New Line προσωπική κράτηση ενός μήνα.

Το αμέσως προσεχές διάστημα ο σύνδικος της Neoset θα πρέπει-σε εφαρμογή της απόφασης που διατάσσει τη δημοσίευση περίληψής της στον ημερήσιο τύπο- να προχωρήσει στην επιχειρηματική εκμετάλλευση του σήματος, δημοσιεύοντας πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεσης προσφορών.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και ενδεχόμενη ανάδειξη αναδόχου θα επαναφέρει στην αγορά το brand της επιπλοβιομηχανίας, αλλά αυτή τη φορά η εκμετάλλευσή του θα γίνεται προς όφελος των πιστωτών της Neoset, όπως αναφέρουν πηγές.

Σχετικά με τους πελάτες της εταιρείας και τις εκκρεμείς παραγγελίες, η εξυπηρέτησή τους εξαρτάται από το εάν τα καταστήματα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες έστω υπό διαφορετικό brand.

 

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Φρικτό έγκλημα: Άγρια δολοφονημένη 15χρονη με 45 μαχαιριές σε κεφάλι και λαιμό! (PHOTOS+VIDEO)

Τραγωδία στην Κοζάνη: Πέθανε 33χρονος πατέρας μετά από τσίμπημα σφίγγας! Το τελευταίο τηλεφώνημα που συγκλόνισε…

Βιβλική καταστροφή στην Καλαμάτα από την κακοκαιρία: Μια γυναίκα νεκρή! (PHOTOS+VIDEO)

Τα καλύτερά μας σήμερα:

«Θα προτιμούσα ο σύντροφός μου να με απατήσει με άντρα παρά με γυναίκα»: Ποιο γνωστή τραγουδίστρια έκανε αυτή τη δήλωση;

H αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προκάλεσε αίσθηση: «Όταν ανανέωσα το συμβόλαιό μου, συζητούσα…»

Αυτό θα πει μεταμόρφωση! Αγαπημένος ηθοποιός έχασε 25 ολόκληρα κιλά και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

loading...