Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας! Δείτε τι θα συμβεί σήμερα και ποιος ο μεγάλος φόβος της αστυνομίας!

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας! Δείτε τι θα συμβεί σήμερα και ποιος ο μεγάλος φόβος της αστυνομίας!
Μία εξαιρετικά δύσκολη μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή, για τις δυνάμεις τις τάξης και για τους απλούς πολίτες των Αθηνών, αφού μία πολιτική εκδήλωση πρόκειται να επιφέρει σειρά αντιδράσεων, αλλά και να εξελιχθεί, δυστυχώς, σαν ντόμινο ακραίων εξελίξεων βίας...

Αποτέλεσμα εικόνας για αντιεξουσιαστές athensmagazine

Συγκεκριμένα, στις 7.00 σήμερα το απόγευμα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, ακροδεξιοί εγκαινιάζουν τα νέα τους γραφεία, σε μία ατυχή ημερολογιακά σύμπτωση, αφού συμπέφτει με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τρία χρόνια πριν!

Αποτέλεσμα εικόνας για ακροδεξιοί αναρχικοί athensmagazine

Αυτό και μόνο το γεγονός, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό και αντιφασιστικό χώρο, που όπως ήταν φυσικό έχει καλέσει όχι μία, αλλά τρεις αντισυγκεντρώσεις στο ίδιο σημείο(!) προκειμένου να μην επιτρέψει να γίνει κανονικά η... γιορτή των ακροδεξιών της ΛΕΠΕΝ, φέροντες φυσικά και οι μεν και οι δε, ακραία επιθετικά χαρακτηριστικά και τις ανάλογες διαθέσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για ακροδεξιοί αναρχικοί athensmagazine

Όπως είναι φυσικό, όλη η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή ήδη από το πρωί σήμερα Κυριακή, ενώ από νωρίς το μεσημέρι -όπως λένε οι πληροφορίες του athensmagazine.gr- θα γίνουν προσπάθειες να αποκλειστεί η περιοχή γύρω από Βικτώρια, Πατησίων, Αχαρνών, Άγιος Παντελεήμονας από την αστυνομία, για να μην επιτραπούν περίεργα... ραντεβού μεταξύ αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών!

Αποτέλεσμα εικόνας για αντιεξουσιαστές athensmagazine

Πάντως, θεωρείται ατυχώς σχεδόν σίγουρο και αναπόφευκτο, πως με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, οι αντιεξουσιαστές θα κατέβουν στην περιοχή με άγριες διαθέσεις και αν δεν τους δοθεί η ευκαιρία να συγκρουστούν με ακροδεξιά στοιχεία, θα το πράξουν έναντι της αστυνομίας!

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελληνίδα τραγουδίστρια λύγισε μιλώντας για την σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη: «Είχαμε αγάπη μεταξύ μας…»


Κατερίνα Καινούργιου: Για πρώτη φορά δίνει στεγνά τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!


Μαρία Τζομπανάκη: Ξέφρενο γλέντι για τον γάμο της! (Photos)