Ποιο ήταν το θανάσιμο μυστικό της Αφροδίτης; 

Ποιο ήταν το θανάσιμο μυστικό της Αφροδίτης; 
Όλοι σπάνε το κεφάλι τους στο Παλιαίό Φάληρο...Γιατί ένα κορίτσι 15 χρονών να βουτήξει απο τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε.

Στη γειτονιά της ο χρόνος είναι λες και έχει σταματήσει την ώρα που η Αφροδιτούλα έκανε το βήμα στο κενό. Όλοι στο Παλιό Φάληρο έχουν παγώσει, φίλοι και συμμαθητές της προσπαθούν να συνέλθουν από το κακό μαντάτο και να συνειδητοποιήσουν το μοιραίο.... Στο 5ο γυμνάσιο Παλαιό Φαλήρου, όπου η 15χρονη φοιτούσε οι φίλες της, οι πιο κολλητές της είναι σε τραγική κατάσταση.

Το θέμα που συζητάνε όλοι είναι τι ήταν εκείνο που οδήγησε τη γλυκιά Αφροδίτη να πάρει αυτή τη μοιραία απόφαση. Ποιό ήταν το στοιχείο εκείνο που έκρυβε από όλους και δεν το μοιραζόταν ούτε με τους γονείς της;

Το Youweekly.gr σήμερα κάνει μια αποκάλυψη πάρα πολύ σημαντική, που δίνει φως στην υπόθεση. Η Αφροδίτη πρν από δυο εβδαμάδες είχε συμμετοχή σε μια 5ημερη εκδρομή του σχολείου της και εκεί οι φίλες της διαπίστωσαν οτι κάτι την απασχολούσε σε τόσο μεγάλο βαθμό σε σημείο τέτοιο που να κλείνεται στο δωμάτιό της και στην τουαλέτα και να μην θέλει να μιλήσει σε κανένα.

Είναι σίγουρο πλέον οτι η Αφροδίτη αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα τα οποία δεν μοιραζόταν με τους δικούς της, διοτι θεωρούσε οτι δεν την πρόσεχαν και δεν της έδιναν καμία σημασία. Τις επόμενες μέρες θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση από τις καταθέσεις που θα δώσουν οι γονείς και ο αδελφός της.

Στο παρακάτω βίντεο που μιλάει η συμμαθήτρια της Αφροδίτης θα ακούσετε την κοπέλα να λέει το συγκλονιστικό οτι οι γονείς της Αφροδίτης δεν της έδιναν την πρέπουσα προσοχή και σημασία.


Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες της Αφροδίτης! Αυτό είναι το κοριτσάκι που αυτοκτόνησε στο Π.Φάληρο!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Η συγκλονιστική μαρτυρία της συμμαθήτριας της Αφροδίτης: «Είχε θέμα με τα κιλά της…δεν την στήριζε η οικογένεια της!» (Video)

Δείτε ακόμη: Εξοργιστικο! Λόγω bullying αυτοκτόνησε η 15χρονη στο Παλαιό Φάληρο – Διαβάστε τον λόγο…

Δείτε ακόμη: Το συγκλονιστικό γράμμα της Έμυς, για την φίλη της που αυτοκτόνησε στο Π.Φάληρο!