\"Πριν δύο χρόνια η Δώρα μου ζήτησε να...\" - Νέα αποκάλυψη - βόμβα που ανατρέπει τα δεδομένα!

\
Όρκο ζωής έχει δώσει ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη να βρει το δολοφόνο του παιδιού της και να τον σκοτώσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εκείνος έστειλε στο θάνατο την αγαπημένη του κόρη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο παππούς της αδικοχαμένης λογίστριας Γιάννης Ζέμπερης που μίλησε στο protothema.gr για την κατάσταση του γιου του αλλά και για την αδικοχαμένη εγγονή του.

«Ο γιος μου ο Κώστας, το παιδί μου είναι ράκος. Του σκότωσαν την κόρη. Μιλάω μαζί του και μου λέει «πατέρα, θα βρω το δολοφόνο του παιδιού μου και θα τον σκοτώσω με 14 μαχαιριές». διαβάστε παρακάτω...

Ο κ. Γιάννης Ζέμπερης παίρνει θέση και για τις κατηγόριες που έχουν ακουστεί για τον γιο του Κώστα ενώ μιλά και για την αδικοχαμένη Δώρα.



«Ακούω αυτά που λέγονται για τον γιο μου τον Κώστα,τον καταδικάζουν και στενοχωριέμαι πολύ. Η Δώρα μας , ήταν το καλύτερο παιδί , την αγαπούσαμε πολύ όπως και όλα τα εγγόνια μας. Κι εγώ και η γιαγιά της κλαίμε κάθε μέρα και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δολοφόνησαν το κορίτσι έξω από την εκκλησία. Μακάρι να βρεθεί ο δολοφόνος της , σύντομα» επισήμανε στο protothema.gr ο παππούς της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη.

Στο protothema.gr μιλά και η γιαγιά της Δώρας:

«Η Δώρα ήταν ένας άγγελος. Με πήρε ο γιος μου τηλέφωνο και μου είπε ''σκότωσαν τη Δώρα μας, σκότωσαν το παιδί μου'' κι έκλαιγε ο γιος μου. Δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να την σκότωσε . Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει σχέση με τη δουλειά της, μπορεί να είναι κάποιος φίλος της , δεν ξέρουμε ποιος το έκανε. Και ο πατέρας της έχει ορκιστεί στη ψυχή της κόρης του ότι θα βρει το δολοφόνο», λέει στο protothema.gr και προσθέτει:



«Η Δώρα είχε επαφές με τον πατέρα της γιατί ήταν καλό παιδί και μάλιστα πριν δύο χρόνια η εγγονή μου , μου είχε ζητήσει χρήματα για να καλύψει κάποιες υποχρεώσεις της. Εγώ ως γιαγιά μπόρεσα και της έδωσα 4.000 ευρώ , αυτά μπορούσα να δώσω . Είχα μιλήσει και με τη μητέρα της, η οποία με απειλούσε και μου ζητούσε να δώσω κι άλλα χρήματα αλλά δεν είχα να δώσω. Δεν ξέρω που μπορεί να χρώσταγε το κορίτσι, εγώ ως γιαγιά βοήθησα. Γενικότερα ο γιος μου δεν είχε επαφές με την πρώην γυναίκα του, ούτε με τα παιδιά του γιατί δεν τα άφηνε η πρώην νύφη μου να μιλήσουν μαζί του. Μόνο με τη Δώρα είχε επαφές από όσο γνωρίζω . Ας αναπαυθεί η ψυχή της εγγονής μου κι όποιος το έκανε αυτό το φονικό να το λάβει στα παιδιά το», λέει η γιαγιά της Δώρας.