Η πρώην σύντροφος του \"δράκου\" του Αμαρουσίου σπάει πρώτη φορά τη σιωπή της - Τι αποκαλύπτει

Η πρώην σύντροφος του \
Η γυναίκα από τη Ρουμανία, με την οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «δράκου» του Αμαρουσίου- είχαν σχέση για ενάμιση χρόνο και αυτή ήταν ο λόγος που προέβη στις επιθέσεις, λύνει τη σιωπή της αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα από τις καταθέσεις του δράστη είναι ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της, εκείνη του «έφαγε» 15.000 ευρώ, ήταν ιερόδουλη και πως στο πρόσωπο των θυμάτων του... έβλεπε εκείνη, την οποία ήθελε να εκδικηθεί!

Μέσω της κολλητής της φίλης που μιλά την ελληνική γλώσσα παραθέτει τη δική της πλευράς.

«Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ στη Δάφνη. Βγήκαν και αντάλλαξαν τηλέφωνα. Εκείνος την έπαιρνε και της έλεγε ότι ήθελε να κάνουν σχέση. Εκείνη του έλεγε “όχι” και πως είχε έρθει στην Ελλάδα να μαζέψει κάποια λεφτά και θα επέστρεφε στην πατρίδα της» εξηγεί η φίλη της πρώην συντρόφου και συνεχίζει:

«Μετά ξαναβγήκαν για καφέ κι εκείνη του είπε κάποια προβλήματα που είχε οικονομικά. Όταν ήταν να φύγει στη Ρουμανία, αυτός πήγε και τη συνάντησε έχοντας κάποιος φακέλους με λεφτά. Της είπε δεν θέλω να ξαναπάς στη δουλειά και αν επιστρέψεις στη Ρουμανία, θα σου στέλνω εγώ λεφτά. Θέλω να κάνουμε σχέση και θα μαζεύω εγώ άλλα λεφτά για να μείνουμε μαζί. Ήταν ερωτευμένος. Μια μέρα που βρέθηκαν στην Αθήνα, της είπε πως “αν βρεις άλλον ή με παρατήσεις θα σε σκοτώσω”».

Στη συνέχεια αυτός επέμενε αλλά η Ρουμάνα δεν ήθελε να συνεχίσει μαζί του και πως δεν ένιωθε τίποτα για εκείνον. «Αυτός της έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει και έκλαιγε συνέχεια».

Η ίδια ανέφερε ότι την παρακολουθούσε και την περίμενε κάτω από το σπίτι της. Μάλιστα, όπως αναφέρει το star, η φίλη επισήμανε ότι έλεγε πολύ συχνά στη Ρουμάνα "να μην παίρνει λεφτά από εκείνον, γιατί ήθελε να την αγοράσει με αυτόν τον τρόπο και στο μέλλον θα είχε προβλήματα μαζί του". Δείτε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο παρακάτω βίντεο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είδα με το πλάι του ματιού μου να με…» – Συγκλονίζει με την μαρτυρία της θύμα του δράκου του Αμαρουσίου! (VIDEO)



Συγκλονιστική εξέλιξη: Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του για την 17χρονη κόρη τους!



Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της Αστυνομίας στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!