Πρώτη φορά: Η σπαρακτική κραυγή της μάνας του 5χρονου: \"Τα ροτβάιλερ κατασπάραξαν το παιδί μου και...\"

Πρώτη φορά: Η σπαρακτική κραυγή της μάνας του 5χρονου: \
Λίγες μέρες αφότου είπε το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο γιο της, η τραγική μητέρα μίλησε για όλα όσα συνέβησαν ανήμερα του Πάσχα στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, όπως αναφέρει το star, η μητέρα φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση της στις Αρχές πως τα σκυλιά κατασπάραξαν τον 5χρονο Στάθη μέσα σε 90 δευτερόλεπτα.

«Η ίδια δεν ήταν παρούσα στο συμβάν. Είχε μπει μέσα στο σπίτι για να ετοιμάσει καφέδες. Είχε ξαναπάει με το παιδί της στο σπίτι του 72χρονου, αλλά ο πεντάχρονος ουδέποτε είχε έρθει σε επαφή με τα σκυλιά» είπε ο δικηγόρος.

Η μητέρα έχει την υποψία ότι τα σκυλιά βγήκαν από το χώρο όπου βρίσκονταν καθώς κάποιος που μπήκε μέσα να τα δει πιθανόν δεν έκλεισε σωστά την πόρτα τους. Θεωρεί ότι ο 5χρονος γιος της δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην απελευθέρωση των σκυλιών, κυρίως λόγω της απόστασης μεταξύ του σημείου που διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν της επίθεσης των ροτβάιλερ και του μέρους που φυλάσσονταν τα σκυλιά.

Επιπλέον, η γυναίκα ισχυρίζεται πως το παιδί της δεν θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, λόγω της δύναμης που θα έπρεπε να ασκήσει. Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως η μητέρα, στην προσπάθεια της να σώσει το παιδί της, τραυματίστηκε και η ίδια, με αποτέλεσμα να της κάνουν ράμματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτη εξέλιξη! Δείτε τι συμβαίνει με τα δύο ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο Στάθη



Κοζάνη: Σοκάρει η άγνωστη αλήθεια πίσω από την τραγωδία – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του άτυχου 5χρονου (Βίντεο)



Αποκάλυψη-βόμβα από την αστυνομία: «Ο μικρός Μπεν ζει και είναι…»