«Πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά της, που έμαθαν ότι η μανούλα τους πέθανε...» - Σοκάρει η μητέρα του θύματος από την έκρηξη στα Everest!

«Πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά της, που έμαθαν ότι η μανούλα τους πέθανε...» - Σοκάρει η μητέρα του θύματος από την έκρηξη στα Everest!
Εν αναμονή του πορίσματος της Πυροσβεστικής για τα αίτια της τραγωδίας στο κέντρο της Αθήνας, στο ταχυφαγείο Everest βρίσκεται η οικογένεια της άτυχης Βάσως, που άφησε την τελευταία της πνοή στο υπόγειο του καταστήματος.

Συγκλονισμένη η μητέρα της 39χρονης μιλά με λυγμούς στο protothema.gr για τον άδικο θάνατο της κόρης της, που άφησε ορφανά τα δυο της παιδιά. «Ένα γιατί με βασανίζει όλες αυτές τις ώρες. Γιατί σε εμένα, γιατί στη Βασούλα μου, που έφυγε τόσο άδικα και τόσο γρήγορα. Άφησε τα δυο παιδιά της ορφανά από μάνα και πώς να μεγαλώσουν τώρα, που έμαθαν πως η μανούλα τους πέθανε».ti-prokalese-tin-foniki-ekriksi-sta-everest-ti-leei-i-etairia-w_l

Όπως επισήμανε η μητέρα της άτυχης Βάσως, η οικογένειά της, οι συγγενείς και οι φίλοι περιμένουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής για να μάθουν την αλήθεια για το πώς πέθανε η αγαπημένη τους. « Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλουμε είναι να δούμε το πόρισμα της Πυροσβεστικής και στη συνέχεια θα δούμε πως θα κινηθούμε. Δεν έχουμε ακόμη βάλει δικηγόρο, αλλά μάλλον θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να θρηνήσουμε και να μείνουμε μόνοι. Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το κακό που μας βρήκε, γιατί κανείς μας δεν μπορεί να το πιστέψει».

Η 39χρονη μητέρα δυο παιδιών που πηγαίνουν στο Δημοτικό, ήταν λογίστρια στο κατάστημα όπου έγινε η έκρηξη. Δούλευε στη συγκεκριμένη εταιρεία για περισσότερα από 15 χρόνια και ήταν από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα μεταξύ των συναδέλφων της. Στο συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκε προκείμενου να ενημερώσει τα βιβλία της επιχείρησης. Ο σύζυγός της και αυτός υπάλληλος της ίδιας εταιρείας όταν πληροφορήθηκε το συμβάν αμέσως έτρεξε στο σημείο και κατέρρευσε όταν από τα στόματα των συναδέλφων τους έμαθε πως η νεκρή ήταν η σύζυγός του.2Σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο ξάδερφος της άτυχης Βασιλικής είχε πει: «πρόκειται για μια αγαπημένη οικογένεια. Είναι τρομερό αυτό που συνέβη».

Την ώρα που η οικογένεια της Βασιλικής Παραστατίδου προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από τον άδικο και ξαφνικό θανατό της, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής προσπαθούν να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη στα Everest της πλατείας Βικτωρίας.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αντίο Μαρίνα: Αυτή ειναι η 24χρονη κοπέλα που κάηκε ζωντανή σε τροχαίο στην Εθνική Οδό!

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Ευχάριστα νέα για τους ταξιδιώτες ανά την Ελλάδα: Μειώνεται η τιμή στα διόδια των Εθνικών οδών!