Ραγδαίες αποκαλύψεις: Ο ρόλος ενός Αλβανού στον μυστηριώδη θάνατο του 16χρονου μαθητή στον Βόλο!

Ραγδαίες αποκαλύψεις: Ο ρόλος ενός Αλβανού στον μυστηριώδη θάνατο του 16χρονου μαθητή στον Βόλο!
Πολλά και αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για τον απρόσμενο θάνατο ενός 16χρονου μαθητή από τον Βόλο, ανήμερα των Χριστουγέννων που είχε και την ονομαστική του γιορτή.

Ο ανήλικος μαθητής εισήχθη στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και πνοή και αμέσως στα επείγοντας έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κατά την οποία επανήλθε η καρδιά του, ωστόσο οι γιατροί παρατήρησαν ενυδρίαση στα μάτια, που σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα με τον εγκέφαλο.

Ο 16χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς που φαίνεται ότι ήταν μοιραία, καθώς έγινε ξανά προσπάθεια ανάνηψης, ωστόσο δεν ανταποκρινόταν ο εγκέφαλος.

Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Ματθαίο Δραμητινό, ο ανήλικος μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και πνοή, ενώ πάνω του βρέθηκε ένα σακουλάκι με άγνωστης σύνθεσης σκόνη, που παραδόθηκε στην Αστυνομία. Μάλιστα οι γιατροί δεν υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου, καθώς αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Ο ρόλος ενός Αλβανού και η σύλληψη του:

Έξω από το Νοσοκομείο Βόλου φέρεται να σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε συγγενείς του 15χρονου και ενός αλλοδαπού ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.

Η κηδεία του 16χρονου θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πότε ξεκινάει ο χιονιάς που θα πλήξει και την Αττική;

Ποιες είναι και ποιες ημέρες πέφτουν: Όλες οι αργίες του 2017!

Μυστήριο: Τι κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό θάνατο του 16χρονου μαθητή στον Βόλο!