Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα με την 27χρονη στην Πρέβεζα: Η αποκάλυψη των ψυχιάτρων που ανατρέπει τα δεδομένα!

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα με την 27χρονη στην Πρέβεζα: Η αποκάλυψη των ψυχιάτρων που ανατρέπει τα δεδομένα!
Κανένα ακαταλόγιστο δεν είχε, σύμφωνα με τους ψυχίατρους, ο 34χρονος σύζυγος της 27χρονης Λιάνας Λαζάρου όταν την χτυπούσε με το σκεπάρνι τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας.

Η άτυχη 27χρονη έναν μήνα μετά την επίθεση είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν βαρύτατα τραυματισμένη όταν μικρόβιο εισχώρησε στον οργανισμό της και προκάλεσε λοίμωξη. διαβάστε παρακάτω...

Ο σύζυγός της είχε ζητήσει να εξεταστεί από ψυχιάτρους υποστηρίζοντας ότι είναι σχιζοφρενής, αλλά όπως είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής της οικογένειας κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο 34χρονος πρέπει να μπει στη φυλακή και όχι στο ψυχιατρείο.



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με έντονες χιονοπτώσεις: Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα «λευκά»;


«Ζήτησε να εξεταστεί από τους ψυχιάτρους λέγοντας ότι είναι σχιζοφρενής και ότι έχει το ακαταλόγιστο . Δεν το δέχτηκαν αυτό οι ψυχίατροι γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος τέθηκε υπό παρακολούθηση επί τρεις και πλέον μήνες στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και σε διάφορα τεστ και εξετάσεις οι γιατροί είδαν ότι έχει κάποιου είδους ασθένεια αλλά όχι στο βαθμό που να θεωρείται ακατάλληλος. Δεν έχει το ακαταλόγιστο και μάλιστα καταλάβαινε πολύ καλά ότι εκείνη τη στιγμή σκότωνε έναν άνθρωπο, όταν τη χτυπούσε στο κεφάλι με το σκεπάρνι. Όλα αυτά βέβαια που έδειξε η πραγματογνωμοσύνη από τους ψυχιάτρους τον οδηγούν στη φυλακή και όχι στο ψυχιατρείο» επισημαίνει ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής.



Έσκασε τώρα: Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!


Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν βράδυ της 12ης Ιουνίου 2017, όταν στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας η 27χρονη Λιάνα Λαζάρου, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, έπεφτε αιμόφυρτη στο πάτωμα της κουζίνας, από τα πισώπλατα χτυπήματα που είχε δεχθεί νωρίτερα από τον 34χρονο σύζυγό της. Τη χτυπημένη γυναίκα εντόπισε στο σπίτι της συγγενικό της πρόσωπο που κάλεσε ασθενοφόρο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων όπου νοσηλευόταν όταν η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση εξαιτίας κάποιου μικροβίου με αποτέλεσμα το θάνατό της. Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο σύζυγός της τον οποίο οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν αρκετές ώρες αργότερα και να τον συλλάβουν.



Τα γράμματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στους γονείς της μέσα από την φυλακή!

Η αδερφή της κοπέλας είχε μιλήσει στο protothema.gr όταν συνέβη το περιστατικό: «Ήταν μαζί με μία φίλη της στο σπίτι και το παιδί. Όταν πήγε αυτός στο σπίτι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Η φίλη της πήρε το παιδί γιατί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί. Αυτός έμεινε μόνος του με την αδερφή μου και έκανε ότι έκανε. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν. Είχαν προβλήματα στην σχέση τους και για ένα χρονικό διάστημα είχαν χωρίσει. Μετά τα ξαναβρήκαν, έκαναν και το παιδάκι και πίστευαν πως θα καλυτερεύσει η κατάσταση, όμως έγινε χειρότερη, δεν άλλαξε χαρακτήρα».