Ένας μαθητής από την Ισπανία έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, επειδή δεν άντεχε να επιστρέψει στο σχολείο.

Ο αγώνας των γονιών του να διερευνηθεί η υπόθεση «Μπαμπά, μαμά… ελπίζω μια μέρα να μπορέσετε να με μισείτε λίγο, λιγότερο. Δεν αντέχω να πηγαίνω στο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποφύγω» αυτά ήταν τα λόγια του μικρού από την Ισπανία που έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Οκτώβρη.

Δείτε ακόμη: Ελλάς το μεγαλείο σου: Ένα μήνα μετά θυμήθηκαν να κάνουν ΕΔΕ για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Ο Ντιέγκο έπεσε από τον πέμπτο όροφο στο κενό, από το σπίτι της οικογένειάς του στη Βίλα Βέρντε της Ισπανίας, έπειτα από παράπονα πως υπήρξε δυστυχισμένος στο σχολείο.

Πριν κάνει όμως το απονενοημένο διάβημα ο 11χρονος μαθητής κάθισε και έγραψε ένα γράμμα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτό το γράμμα δημοσιοποιούν σήμερα οι γονείς του, ζητώντας δικαίωση για τον αδικοχαμένο τους γιο. Στη συνέχεια του γράμματος, ο μικρός Ντιέγκο αναφέρει: «Μπαμπά, με έμαθες είναι είμαι καλό άτομο και να κρατάω τις υποσχέσεις μου. Μαμά, με φρόντισες πολύ καλά και μου έδειξες πολλά μέρη… Παππού, ήσουν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου και με πρόσεχες. Τάτα (η αδερφή του), υπέμεινες πολλά για χάρη μου».

Δείτε ακόμη: Σοκαριστικές εξελίξεις στο έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο πριν πέντε χρόνια: Μάνα και πατριός δολοφόνησαν τον 23χρονο Κωστή Πολύζο!

Οι γονείς του Ντιέγκο προχώρησαν τώρα στη δημοσιοποίηση του γράμματος, προκειμένου να πείσουν τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν το παιδί στο θάνατο. Οι ίδιοι διαμαρτύρονται καθώς, όπως αναφέρουν, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο χωρίς να διερευνηθούν οι πιέσεις που δεχόταν ο μικρός στο σχολείο.

Οι Ισπανοί γονείς, Μανουέλ και Κάρμεν, απευθύνθηκαν και στην τοπική κυβέρνηση της Μαδρίτης και συγκεκριμένα στο τμήμα παιδείας ώστε να κατατεθεί αγωγή σε βάρος του σχολείου στο οποίο φοιτούσε ο γιος τους.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο!!!Ποιος λέει οτι φταίει το άρωμα των γυναικών για τους βιασμούς;

loading...