Σαρωτικές εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: \"Δεν ήταν απλά θύμα... bullying\"

Σαρωτικές εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: \
Ο κ. Δημήτρης Μπούκας μιλά στο protothema.gr και εξηγεί ότι ο φοιτητής από την Κρήτη έπεσε θύμα απίστευτων βιαιοπραγιών στα Ιωάννινα όπου σπούδαζε

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Δημήτρη Μπούκα.

Μετά τις τελευταίες απίστευτες λεπτομέρειες σχετικά τις παρατεταμένες στιγμές φρίκης που βίωνε στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων ο κ. Μπούκας δηλώνει στο protothema.g: «Η ποιότητα του χαρακτήρα του Βαγγέλη ήταν δεδομένη. Πολύ παραπάνω σε όλα τα επίπεδα ανθρωπιάς, παιδείας, συμπεριφοράς από εκείνους που έκαναν αυτά που του έκαναν. Είχε πολλά θετικά στοιχεία το παιδί αυτό λόγω του πολιτισμού, του ήθους, των αρχών που είχε λάβει από την οικογένειά του.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Ανάθεμά σε μ…. Βαγγέλη» – Η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό – Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από τη δικογραφία

Σε κάποιους μάλλον όλο αυτό φάνταζε εξωπραγματικό, υπερβολικό, περίεργο ακόμη και το ότι διακρινόταν από μία απίστευτη σεμνότητα. Να σας πω τέλος ότι η ανακριτική διαδικασία αν και άργησε χρονικά επιτέλους ξεκίνησε και εντύπωση μου κάνει το απίστευτα μεγάλο ενδιαφέρον ανθρώπων από κάθε πλευρά της χώρας που προσπαθούν να μάθουν λεπτομέρειες για την υπόθεση. Από αυτά που προκύπτουν από τη δικογραφία εντύπωση προκαλεί η βαρβαρότητα νέων ανθρώπων κατά ενός συμφοιτητή τους, που έβλεπαν και ζούσαν μαζί του καθημερινά και που ποτέ δεν είχε πειράξει κανέναν. Έναν άνθρωπο με απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά. Η οικογένεια του Βαγγέλη με έχει εντυπωσιάσει με τη στάση που κρατά. Έχουν αξιοπρέπεια και το μόνο που ζητούν είναι απονομή δικαιοσύνης και τιμωρία των ενόχων», καταλήγει ο Δημήτρης Μπούκας.

Δείτε ακόμη: Ράγισαν καρδιές: To ετήσιο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη!