To ξέσπασμα της μάνας του Σάββα που τεμάχισε την Άννυ: «Δεν πιστεύω ότι...»

To ξέσπασμα της μάνας του Σάββα που τεμάχισε την Άννυ: «Δεν πιστεύω ότι...»
Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε η μητέρα του Σάββα, και γιαγιά της 4χρονης Άννυς, την οποία τεμάχισε (όπως ομολόγησε) ο ίδιος της ο γιος.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο, δίχως κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντας τον σε ισόβια κάθειρξη.



«Δεν πιστεύω τίποτα. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή να πει την αλήθεια. Έτσι μου είχε πει. Δεν είπε την αλήθεια στο δικαστήριο. Από την πρώτη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο, μου είχε πει “μαμά, ο,τι και να δεις, ο,τι και να ακούσεις μην πιστεύεις τίποτα” και μέχρι τώρα δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ. Γι΄αυτό είμαι δίπλα του και δεν τον αφήνω» τόνισε η μητέρα του Σάββα, και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε μιλήσει για το θέμα της Άννυ. Όλοι λένε ότι είναι αδίστακτος και τον βλέπουν σαν τέρας, όμως εγώ είδα ένα φοβισμένο παιδί. Δεν ήξερε πού είναι! Πιστεύω πως κάτι φοβάται. Δεν σκότωσε το παιδί!»



Για τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα:

Σε αντίθεση με τον ιατροδικαστή, η μητέρα του Σάββα εξέφρασε την άποψη πως «δεν πετάγεται έτσι το αίμα αν σκοτώσεις ένα παιδί. Μήπως η Άννυ χτύπησε και έφυγε έτσι το αίμα;»

Στη συνέχεια, δήλωσε:

«Λέει συνέχεια ότι τεμάχισε την Άννυ. Πρέπει να έχει τρελαθεί για να το λέει. Θα πρέπει να τον πάω στον ψυχίατρο. Ένας νορμάλ άνθρωπος αν έχει κάνει κάτι τέτοιο δεν θα το πει, Ο Σάββας είναι πολύ καλό παιδί. Μάζευε όλα τα ζώα από τον δρόμο».

Μάλιστα δεν έκρυψε τον φόβο της «μήπως μήπως του κάνουν κακό ή μήπως κάνει κακό στον εαυτό του».

Για να καταλήξει λέγοντας:

«Ήταν πολύ καλό παιδί η Άννυ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Ας είναι καλά εκεί που είναι».

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Χωρίς τρόλεϊ την Πέμπτη η Αθήνα από τις 12.00 έως 17.00

Βαρύς ο πέλεκυς για την δολοφονία της μικρής Άννυ: Ισόβια στον πατέρα και τον Νικολάι – Ποια είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα;

Μικρή Άννυ: Ένοχοι Σάββας και Νικολάι για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό – Ένοχη και η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Τα καλύτερά μας σήμερα

9 στιλάτοι τρόποι να φορέσεις τα Converse σου!


Η πιο διασκεδαστική άσκηση που «καίει» …κάμποσα κιλά!


10 σκάνδαλα διασήμων που άφησαν ιστορία! [photos]