Συνταρακτικές εξελίξεις στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Η μαρτυρία της ξανθιάς γυναίκας για την επίθεση από φαλακρό άντρα!

Συνταρακτικές εξελίξεις στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Η μαρτυρία της ξανθιάς γυναίκας για την επίθεση από φαλακρό άντρα!
Νέα τροπή φαίνεται πως λαμβάνουν οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ύστερα από μία νέα μαρτυρία που ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο η Ασφάλεια Αττικής έχει μία μαρτυρία από μία ξανθιά 47χρονη γυναίκα η οποία είναι πελάτισσα του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Η συγκεκριμένη 47χρονη γυναίκα έχει καταθέσει στην Ασφάλεια πως λίγες ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου ένας φαλακρός άντρας γύρω στα 60 στο πρώτο υπόγειο του γκαράζ την πλησίασε και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Όπως αναφέρει στην μαρτυρία της ο 60χρονος άντρας όχι μόνο την πλησίασε με πονηρούς σκοπούς, αλλά όταν εκείνη δεν ανταποκρίθηκε φέρεται πως την απείλησε κιόλας.

Ωστόσο, ακριβώς εκείνη τη στιγμή στο πρώτο γκαράζ του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι έφτανε και ένα μικρό φορτηγό τροφοδοσίας του καταστήματος και εκείνος θορυβημένος εξαφανίστηκε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό το εξετάζει με προσοχή η Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστώσει εάν συνδέεται με την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου.



H μαρτυρία της οικιακής βοηθού

Η άκρη του νήματος στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου παραμένει άφαντη. Το μυστήριο που καλύπτει τη δολοφονία της δεν λέει να τελειώσει. Όμως η μαρτυρία της οικιακής βοηθού δίνει νέες διαστάσεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Πρόκειται για το πρόσωπο που την είδε για τελευταία φορά πριν φύγει από το σπίτι της το πρωί της 21ης Απριλίου, της ημέρας που εξαφανίστηκε. Η γυναίκα από την Γεωργία που εργαζόταν καιρό στο σπίτι της Αγραφιώτου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή του Alpha Φως στο Τούνελ μέσα από τα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου βρίσκεται.

Η 30χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι κάθε Τρίτη και Πέμπτη, η Αγραφιώτου έφευγε από το σπίτι για περισσότερο από μια ώρα. Έλεγε πως πήγαινε για φυσιοθεραπεία αλλά ποτέ δεν είχε αποκαλύψει που και σε ποιον. Ακόμα ότι το πρωί της μοιραίας μέρας, η 69χρονη συνταξιούχος της είχε πει πως θα πάει στο Χαλάνδρι για να πληρώσει το οξυγόνο της μητέρας της. Αλλά το ίδιο απόγευμα, στο σπίτι του Νέου Ηρακλείου είχε πάει κούριερ με τις αποδείξεις που έδειχναν πως η πληρωμή είχε γίνει στο κατάστημα την προηγούμενη μέρα.

Η οικιακή βοηθός περιγράφει πως η Αγραφιώτου, τις τελευταίες μέρες πριν από την εξαφάνιση ήταν νευρική, στενοχωρημένη και έκλαιγε συχνά και πως έψαχνε αγγελίες για δουλειά. Η 30χρονη λέει πως η σχέση τους ήταν πολύ καλή, διαψεύδοντας τον κηπουρό του θύματος που είχε υποστηρίξει πως οι δυο γυναίκες είχαν κόντρα και πως η 69χρονη σκεφτόταν να την απολύσει.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τους άκουσε να βιάζουν και να σκοτώνουν την γυναίκα του και να καίνε ζωντανές τις κόρες του!



Πανικός στη Συγγρού! Έβγαλε όπλο και λήστεψε!



Ζωγράφου – Κέντρο… 5 λεπτά! Δείτε τις περιοχές που θα εξυπηρετεί η νέα Γραμμή 4 του Μετρό!