Το συγκλονιστικό μήνυμα συμπαράστασης της μητέρας της Μαντλίν στην μητέρα του Μπεν! \"Το χειρότερο πράγμα το να μην ξέρεις αν...\"

Το συγκλονιστικό μήνυμα συμπαράστασης της μητέρας της Μαντλίν στην μητέρα του Μπεν! \
Την αλληλεγγύη της και την συμπαράστασή της στη μητέρα του μικρού Μπεν που εξαφανίσθηκε στην Κω προσφέρει η μητέρα της επίσης εξαφανισμένης Μαντλίν, Κέιτ, λέγοντας πως καταλαβαίνει ότι η καρδιά της μητέρας του Μπεν «σβήνει» καθώς προχωράνε οι έρευνες στο ελληνικό νησί.

Η μητέρα της Μαντλίν είχε ακριβώς το ίδιο συναίσθημα πριν από δύο χρόνια, όταν οι αστυνομικές αρχές στην Πορτογαλία άρχισαν να σκάβουν στο σημείο που πιθανολογούταν ότι ήταν θαμμένη η κόρη της.maria-660_1

Ένας κοντινός φίλος της Κέιτ δηλώνει στη MailOnline: «Όλο αυτό της φέρνει φοβερές αναμνήσεις. Την πήγε μερικά χρόνια πίσω, όταν εκείνη είχε μια αντίστοιχη φριχτή εμπειρία, όταν οι αρχές έσκαβαν για την Μαντλίν. Το να μην ξέρεις αν θα ξεθάψουν τα λείψανα του παιδιού σου ενώ εσύ περιμένεις αβοήθητη, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι ενοχλητικό».

«Η Κέιτ έχει πει ότι η καρδιά της είναι στην Κέρι Νίνταμ αυτή την δραματική στιγμή» δηλώνει ο ίδιος και προσθέτει ότι η Κέιτ θέλει να προσφέρει τη δύναμη και την αλληλεγγύη της στην μητέρα του μικρού Μπεν.104905

«Έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δυο τους ως μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους και μοιράζονται ένα φαινομενικά ατελείωτο πόνο και την ίδια αγωνία» καταλήγει ο κοντινός φίλος της Κέιτ.

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική αστυνομία αποφάσισε τον περασμένο Αύγουστο να σταματήσει την έρευνα για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν, 9 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

www.athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Υπόθεση Μπεν: Μαρτυρία φέρνει νέα τροπή! Πως βρήκε φρικτό θάνατο ο μικρός;

Λάρισα: Αποκάλυψη βόμβα από την 6χρονη Νικολέτα – Άνοιξε το στόμα της στους ψυχολόγους και…! (photos)

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Το look της Ελένης Μενεγάκη που λάτρεψαν όλες οι τηλεθεάτριες – Πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Like a pro: 7 πλεξούδες που μπορείτε να κάνετε σε 30 δευτερόλεπτα

Πρωτεϊνική δίαιτα! Χάσε λίπος και 3 κιλά σε δύο εβδομάδες…