Συγκλονίζει η μάνα της Μυρτώς: \"H κόρη μου πλέον...\"

Συγκλονίζει η μάνα της Μυρτώς: \
Την περασμένη Δευτέρα, η Μαρία Κοτρώτσου μαζί με την 19χρονη πλέον κόρη της, Μυρτώ Παπαδομιχελάκη πήγαν μαζί στο γήπεδο της Λάρισας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ. «Ήταν επιθυμία της Μυρτώς, γιατί είναι η αγαπημένη της ομάδα. Με δική μου πρωτοβουλία, επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και μας βοήθησε ώστε να προσεγγίσουμε με το αυτοκίνητο τον αγωνιστικό χώρο. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, ο κύριος Ντελόπουλος μας φιλοξένησε στην σουίτα του, όπου παρακολουθήσαμε το παιχνίδι», λέει η Μαρία Κοτρώτσου στο People. Την αμέσως επόμενη μέρα, η ΑΕΚ ανέβασε στην σελίδα της στο facebook, μια φωτογραφία που απεικονίζει τον αμυντικό Δημήτρη Κολοβέτσιο μαζί με την Μαρία Κοτρώτσου και την Μυρτώ, ύστερα από το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία που έδωσε η ίδια τη μητέρα της Μυρτούς στη δημοσιότητα, ύστερα από το περιστατικό στην Πάρο. «Μου τηλεφώνησε ο υπεύθυνος τύπου της ΑΕΚ και με ρώτησε αν θα μπορούσε να την ανεβάσει στην επίσημη σελίδα της ομάδας. Επειδή η Μυρτώ έχει μεγάλη αδυναμία στην συγκεκριμένη ομάδα, γι’ αυτό και έδωσα την συγκατάθεσή μου. Το έκανα καθαρά για την κόρη μου, που όταν είδε το δημοσίευμα στο διαδίκτυο χαμογέλασε. Γενικά, είμαι κατά των φωτογραφιών στο δικό μου παιδί, διότι είναι χτυπημένο και το αποφεύγω. Δεν θέλω να την βλέπουν και να την λυπούνται. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν λέω πως αν το κάνουν άλλοι γονείς, αυτό είναι λάθος. Δεν θέλω να γίνει καμία τέτοια παρανόηση. Απλά είναι η δική μου φιλοσοφία».

myrto-people-176-4

Τα τελευταία τρία χρόνια η 19χρονη βρίσκεται στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης Animus στην Λάρισα, ενώ η μητέρα της επιθυμεί να κάνει μια προσπάθεια ώστε η Μυρτώ να μεταφερθεί στο σπίτι τους στην Αθήνα. «Επειδή υπάρχουν πολλά σκαλιά, επιβάλλεται να γίνουν ορισμένες μετατροπές στο σπίτι: Να φτιαχτεί ένα εξωτερικό ασανσέρ και ένα καινούργιο λουτρό ώστε να μπορεί κινείται με το ειδικό αμαξίδιο, καθώς είναι αδύνατον να μετακινηθεί διαφορετικά. Όλα αυτά θέλω να τα κάνω, διότι πιστεύω πως αυτό είναι κάτι που ίσως ανεβάσει την ψυχολογία της. Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι η γειτονιά της, εκεί γεννήθηκε και εκεί μένουν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μας. Αυτές οι γνώριμες εικόνες, ίσως την κάνουν να αισθανθεί ακόμα πιο άνετα. Όσον αφορά το Animus, θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τον πρόεδρο Αχιλλέα Νταβέλη για την φιλοξενία και την αμέριστη βοήθεια».

mmm

Θα ήθελα να μην θυμάται τι έχει συμβεί»

Σήμερα, η κατάσταση της υγείας της 19χρονης έχει βελτιωθεί, ειδικά στο επίπεδο της αντιληπτικότητας. «Πλέον, καταλαβαίνει τα πάντα. Μπορεί να μην μιλάει, αλλά έχει άποψη για τα πάντα. Από το αν θέλει να βγει ή όχι βόλτα, μέχρι αν επιθυμεί να σηκωθεί από το κρεβάτι Αυτό είναι και καλό και καλό. Οι νευρολόγοι μου έχουν εξηγήσει πως ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει και έχει το μυαλό του σε εγρήγορση, μπορεί να προσπαθήσει περισσότερο για την ανάρρωσή του σε σχέση με έναν άνθρωπο που δεν έχει πλήρη αντίληψη των πραγμάτων. Το κακό της υπόθεσης, είναι πως καταλαβαίνει πως είμαστε μακριά από το σπίτι και στεναχωριέται που δεν την επισκέπτονται συχνά οι φίλοι της. Κακά τα ψέματα, τα έξοδα είναι πολλά και δεν είναι τόσο εύκολο να έρχονται φίλοι και συγγενείς συχνά στην Λάρισα». Με το σκεπτικό πως αντίληψη τηςΜυρτούς βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, αναρωτιέμαι αν η 19χρονη κοπέλα έχει θυμηθεί όλα όσα συνέβησαν εκείνο το τραγικό μεσημέρι του 2012 στην Χρυσή Ακτή της Πάρου. «Μέχρι στιγμής πιστεύω πως όχι, αν και δεν είμαι 100% βέβαιη. Είναι κάτι που θέλω να το διερευνήσω και όταν κατέβω στην Αθήνα να επικοινωνήσω με ψυχολόγους που είναι εξειδικευμένοι σε τέτοιου είδους θέματα. Άτομα που έχουν κακοποιηθεί, χρειάζονται μια περαιτέρω βοήθεια ώστε να ξεπεράσουν-αν θυμούνται-τυχόν ψυχικά τραύματα. Προσωπικά, θα ήθελα να μην θυμάται τι έχει συμβεί», δήλωσε στο People.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Δεν τον λες και γίγαντα! Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε on camera το πραγματικό του ύψος (Βίντεο)

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή ξαναχτυπά! Η πόζα της στο κρεβάτι που γκρέμισε το Instagram (Photo)

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η αποζημίωση που θα πάρει η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου