Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία: Φόβοι πως θα ξαναχτυπήσει ο μανιακός δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία: Φόβοι πως θα ξαναχτυπήσει ο μανιακός δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου
Νέα τροπή στο θρίλερ της φρικιαστικής δολοφονίας της 69χρονης διευθύντριας της Αγροτικής Ασφαλιστικής και καθηγήτριας γαλλικών Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει η ανατριχιαστική αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη ότι μια γυναίκα υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης που δέχθηκε από τον άγνωστο μανιακό, ο οποίος τη χτυπούσε και την έσερνε στο τρίτο υπόγειο του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι!



Μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι υπάρχει μάρτυρας που είδε όσα εφιαλτικά έζησε η άτυχη 69χρονη στα χέρια του ανθρωπόμορφου κτήνους τον περασμένο Απρίλιο και της απηύθυνε δημόσια έκκληση να βγει επιτέλους και να περιγράψει όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εκεί, στο δεύτερο υπόγειο, εκείνο το μεσημέρι, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα μάρτυρας. Μια γυναίκα που είδε μπροστά της τη σκηνή -το λέω και ανατριχιάζω- και πίστεψε ότι είναι ένας καβγάς μιας ώριμης κυρίας, ίσως με έναν εραστή. Δεν αντέδρασε, γιατί φοβήθηκε όπως έβλεπε να τη χτυπά, απλά κρύφτηκε στο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε, μέχρι τη στιγμή που την πήγε κάτω…» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «Και καλά, εκείνη την ώρα είπατε ότι είδατε μια ώριμη κυρία, πιθανόν με κάποιον εραστή, νεαρό, που τη χτυπούσε με το κεφάλι στον τοίχο και μόλις την κατέβασε κάτω εσείς φύγατε βιαστικά. Μετά, γιατί δεν βγήκατε να πείτε κάτι;».



Ο δράστης ενός από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Και όσο οι διωκτικές Αρχές δεν φτάνουν στα ίχνη του τόσο περισσότερο μεγαλώνει ο φόβος ότι θα χτυπήσει ξανά, βγάζοντας τα ζωώδη ένστικτά του.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον μαρτυρικό θάνατο της Ελευθερίας Αγραφιώτου στα χέρια του σαδιστή δολοφόνου, που της έστησε καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι και, όπως όλα δείχνουν, τη βίασε, την ώρα που η άτυχη 69χρονη ψυχορραγούσε, φέρνουν στον νου ταινία θρίλερ.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Φίλησε την κοπέλα του και σκοτώθηκε – Ραγίζει καρδιές ο θάνατος του Ρουσσέτου Διαμαντόπουλου

Μυτιλήνη: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 23χρονου Στράτου! Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

«Το λέω και ανατριχιάζω…» – H αποκάλυψη της Νικολούλη για την δολοφονία της Αγραφιώτου που σοκάρει! (video)