Συνεχίζεται η δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Στο δικαστήριο και η Έλενα Ακρίτα

Συνεχίζεται η δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Στο δικαστήριο και η Έλενα Ακρίτα
Το «παρών» στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων αναμένεται να δώσει σήμερα, Δευτέρα, η δημοσιογράφος και σεναριογράφος, Έλενα Ακρίτα, προκειμένου να καταθέσει και εκείνη ως μάρτυρας για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook διαψεύδει όσους την θέλουν να μην μπορέσει να παρευρεθεί λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και επισημαίνει πως θα κάνει το χρέος της και θα δώσει το παρόν στη δικαστική αίθουσα.

«Έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας στην δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα. Επειδή διαβάζω διάφορα: Δεν έχω σπάσει (ακόμα) το πόδι μου, όπως γράφουν κάποιοι. Το πρόβλημα μου είναι ένα σοβαρό θωρακοοσφυικό κάταγμα. Όμως παρά την ιατρική γνωμάτευση (συνιστά να μην ταξιδέψω αεροπορικώς ή οδικώς για 4 μήνες) εννοείται πως την Δευτέρα θα είμαι εκεί. Θα πάρω τις αναλγητικές / αντιφλεγμονώδεις ενέσεις μου και θα βρίσκομαι στο δικαστήριο να κάνω το χρέος μου. Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους» γράφει η ίδια χαρακτηριστικά.

akri

Να υπενθυμίσουμε πως η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την Παρασκευή με την εξέταση της μητέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μαρίας Φρονιμάκη και συνεχίστηκε με τον πατέρα του, Ανδρέα. Κατ' εξαίρεση, το δικαστήριο έκρινε πως έπρεπε να εξεταστεί ο Νίκος Δαβρής, ο οποίος ήταν σπουδαστής στην Σχολή κατά το πρώτο έτος φοίτησης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο μάρτυρας, μετά τον θάνατο του σπουδαστή, έκανε παρέμβαση στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε για το μπούλινγκ το οποίο φέρεται πως του έκαναν κάποιοι Κρητικο

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μαθητές, προσοχή: Γιατί θα κλείσουν στις 2 Νοεμβρίου όλα τα σχολεία της χώρας;

Συγκλονίζει η μάνα της Μυρτώς: «H κόρη μου πλέον…»

Η είδηση που βύθισε στη θλίψη την Θεσσαλονίκη: Νεκρή η μητέρα, τραυματίστηκε ο 13χρονος γιος της