Σκάνδαλο: Δείτε πώς μετέφεραν στη φυλακή τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο!

Σκάνδαλο: Δείτε πώς μετέφεραν στη φυλακή τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο!
Σαν κύριος κατέβηκε από το σπίτι του προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρέζος. Ο κατά δήλωσή του χειριστής του φονικού ταχύπλοου κατέβηκε από το σπίτι του και χωρίς χειροπέδες μπήκε στο περιπολικό της αστυνομίας. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν έκανε καμία δήλωση. Ο 77χρονοςΘρασύβουλος Λυκουρέζος υποστηρίζει ότι είναι ο χειριστής του ταχύπλοου το οποίο έσπειρε τον θάνατο στις 16/08/2016 στην Αίγινα, όταν το σκάφος του εμβόλισε λάντζα που μετέφερε λουόμενους στο νησάκι Μονή που βρίσκεται απέναντι από την Αίγινα.



Ο 77χρονος Θρασύβουλος Λυκουρεζος κρίθηκε προφυλακιστέος με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά. Την περασμένη Παρασκευή μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος είχε τεθεί σε κατ' οικον περιορισμό στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος πολλών θυμάτων του ναυαγίου δηλώνει: «Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά ήταν αυτονόητη για ένα τέτοιο έγκλημα με τόσο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το δικηγορικό μας γραφείο εκτελώντας την εντολή των συγγενών των θυμάτων και των ίδιων των θυμάτων που έχουν επιβιώσει, θα πράξει επίσης το αυτονόητο, δηλαδή να συνεργαστεί με την κα Ανακριτή, ώστε να αναδειχθούν τα γεγονότα όπως αληθινά συνέβησαν, και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι όσοι διέπραξαν παράνομες πράξεις, είτε κατά την διάρκεια του εγκλήματος, είτε μετά από αυτό».

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Δεν τα κατάφερε το κοριτσάκι που διασώθηκε από τα συντρίμμια του φονικού σεισμού

«Αυτό είναι το τηλέφωνό της: 69…….. Ρωτήστε αυτήν γιατί αυτοκτόνησα» – Συγκλονίζει η αυτοκτονία νεαρού άνδρα στη Κρήτη!

Ραγδαίες εξελίξεις: Εμφανίστηκε η 65χρονη επιβάτης του μοιραίου ταχύπλοου! Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα;

Τα καλύτερά μας σήμερα

4 βήματα για να φτιάξεις στην εντέλεια τη γραμμή του eyeliner!

Κι όμως το σουβλάκι είναι ο σύμμαχός σου στη δίαιτα! Απόλαυσε χωρίς ενοχές το κορυφαίο ελληνικό έδεσμα

Ξεχωριστό μιλφέιγ! Γεμιστό με κρέμα φουστικοβούτυρο