\"Σκάσε μωρή πουτ@ν@… Θα σου δείξω πως είναι...\" - Σοκάρουν οι μαρτυρίες των θυμάτων του δολοφόνου Ζαφειρόπουλου!

\
Ποιες οι σοκαριστικές μαρτυρίες των θυμάτων του δολοφόνου Ζαφειρόπουλου;

Ελεύθερος με τον νόμο Παρασκευόπουλο είχε αφεθεί ο 32χρονος που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. διαβάστε παρακάτω...

Ο 32χρονος αλβανικής υπηκοότητας είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκισης, για ληστείες και δύο υποθέσεις βιασμού, αφέθηκε ελεύθερος, το 2015 έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Σε απροσδιόριστο χρόνο, ο 32χρονος επέστρεψε στην Αλβανία και μετά από λίγο επέστρεψε στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Πανελλήνιο: Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη πτώμα ανήλικης κοπέλας!




Στη συνέχεια συνελήφθη και πάλι, για δώδεκα κλοπές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Αθωώθηκε για τις εννέα από τις κατηγορίες και φυλακίστηκε για τις υπόλοιπες τρεις.

Όταν, ενώ εξέτιε τις ποινές του στις φυλακές Κασσάνδρας, πήρε άδεια, δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο δράστης της δολοφονίας, με το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν, ξεκίνησε την παράνομη δράση του το 2007, όταν μαζί με συνεργούς του είχε προσεγγίσει παρκαρισμένο τζιπ στη Γλυφάδα, όπου βρίσκονταν ένα ζευγάρι, τους πήρε τα χρήματα, κατέβασε το αγόρι και πήρε το αυτοκίνητο κι έφυγε λίγο πιο πέρα.

«Με ρωτούσε πόσο χρονών είμαι, αν έχω σχέσεις, είπα ότι είμαι παρθένα. Άρχισε να μιλά χυδαία: «θα σου δείξω πώς είναι». Ήρθε πίσω, πανικοβλήθηκα, έκλαιγα. Σήκωσε το χέρι του, είπε: «σκάσε μωρή π…». Για να μας αφήσει να φύγουμε έκανα ό,τι μου έλεγε. Μου έλεγε: «κάνε ησυχία να μη μας ακούσουν», ανέφερε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ένα χρόνο αργότερα το θύμα του βιασμού από τον 32χρονο κι έναν ακόμα συνεργό του, όπως γράφει ο ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά με τον… «νέο» Σκλαβενίτη! Δεν «τραβάει» και έρχονται… λουκέτα;




Λίγους μήνες αργότερα, προσέγγισαν με τον ίδιο τρόπο ένα άλλο σταθμευμένο όχημα στο Άλσος Βεΐκου, όπου επίσης βρισκόταν σε ένα ζευγάρι. Σε αυτή την περίπτωση έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, κατέβασαν με τη βία τον άνδρα και πήραν το όχημα μαζί με την κοπέλα και μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Και σε αυτή την περίπτωση το 19χρονο, τότε θύμα, βιάστηκε από τον καθ’ομολογία δράστη της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, απειλώντας την ότι θα της αφαιρέσει τη ζωή.

Τέλος οι «τζαμπατζήδες»: Πότε θα κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς των ΜΜΜ;

«’Η θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω, δε θα σε πάω ποτέ σπίτι ή θα κάνεις αυτό που σου λέω ή τέλος», φέρεται να της είχε πει τότε ο αδίστακτος Αλβανός σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει το θύμα του.

Στη συνέχεια βάζει μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου και κατευθύνεται στον σταθμό του ΟΣΕ στην Οινόη όπου αφήνει ελεύθερη την 19χρονη.