«Τη σκότωσα γιατί...»: Ομολόγησε το έγκλημα ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία (Βίντεο)

«Τη σκότωσα γιατί...»: Ομολόγησε το έγκλημα ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία (Βίντεο)
Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία, αφού ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο 39χρονος που από την αρχή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τον φόνο, ομολόγησε κατά την απολογία του το έγκλημα και δήλωσε πως «θόλωσε» όταν η Θώμη Κουμπούρα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 39χρονος έφτασε αμίλητος στα δικαστήρια, όπου συγκεντρωμένος κόσμος περίμενε να τον αποδοκιμάσει. Όπως είπε ο δικηγόρος του, επρόκειτο να απολογηθεί κανονικά σε ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο τόνισε ότι μέχρι και σήμερα ο εντολέας του βρισκόταν σε σύγχυση και ότι είχε πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης και πληροφορίες από την αστυνομία, «υπάρχει ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα».
Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες και όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο της παιδοψυχολόγου με τον φερόμενο δράστη

Νέα προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Ο χιονιάς θα είναι δύο φορές πιο έντονος από…» – Αναλυτικός χάρτης χιονοπτώσεων

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΟΑΕΔ 500€: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποιοι το δικαιούνται