VIDEO ΣΟΚ: Σκότωσαν 16χρονη μαθήτρια στις τουαλέτες του σχολείου - Την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και την τραβούσαν video!

VIDEO ΣΟΚ: Σκότωσαν 16χρονη μαθήτρια στις τουαλέτες του σχολείου - Την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και την τραβούσαν video!
Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 16χρονης από τις ΗΠΑ, την περασμένη Πέμπτη.
Ο λόγος για την όμορφη Amy Joyner, η οποία σκοτώθηκε σε καυγά με συμμαθήτριές της στις τουαλέτες του σχολείου της στο Βίλμινγκτον των ΗΠΑ.

Ο καβγάς έγινε την ώρα που ξεκινούσαν τα μαθήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου.

Όλα ξεκίνησαν από μια συνηθισμένη διαμάχη για ένα αγόρι. Μια κοπέλα, άρχισε να διαπληκτίζεται με την Amy και στη συνέχεια και άλλα παιδιά πήραν το μέρος της. Άρχισαν να χτυπούν το κεφάλι της Amy σε ένα νιπτήρα στις τουαλέτες και το κορίτσι εκεί έχασε τις αισθήσεις του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Η στιγμή του ξυλοδαρμού

Όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η 16χρονη βρισκόταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

«Νόμιζα ότι το σχολείο είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά βρίσκονται σε ασφάλεια. Έχω την εντύπωση ότι είναι ένα κακό όνειρο και προσπαθώ να ξυπνήσω. Όλα όσα ξέρω είναι ότι η κόρη μου έφυγε. Ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω τόσο πόνο» δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής στο Fox29.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Bobby Cummings ανακοίνωσε ότι δύο μαθήτριες συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

Η υπόθεση της Amy συγκλόνισε το ίντερνετ και δημιουργήθηκε το hashtag #PrayForAmy στο Twitter. Κάποιοι καυτηρίασαν το γεγονός ότι ορισμένοι μαθητές φωτογράφισαν τη σκηνή αλλά δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν το θάνατο της νεαρής κοπέλας.



athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτη επίθεση: Ηλικιωμένος έσπρωξε μια γυναίκα στις ράγες του μετρό! (Βίντεο)

Απλά τρομακτικό: Ο εξορκισμός νεαρής γυναίκας με ουρλιαχτά και αίματα που σόκαρε το διαδίκτυο (Video)Μύκονος: 17χρονη κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο με ρήξη κόλπου μετά από ξέφρενο παρτάρισμα …