Σκότωσε το αγγελούδι του και...: Καρέ - καρέ το σκηνικό τρόμου στο διαμέρισμα των Αγίων Αναργύρων!

Σκότωσε το αγγελούδι του και...: Καρέ - καρέ το σκηνικό τρόμου στο διαμέρισμα των Αγίων Αναργύρων!
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, όταν εν ενεργεία αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγό του, την πεθερά του, την 4χρονη κορούλα του και μετά αυτοκτόνησε.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με αυτές ο 47χρονος αρχιφύλακας Χ. Ζ. σκότωσε πρώτα τη σύζυγό του, γνωστή γιατρός της περιοχής, εξ επαφής και μετά κυνήγησε την πεθερά του, πυροβολώντας συνεχώς, μέχρι που την σκότωσε. Μάλιστα μάρτυρας αποκάλυψε πως είδε τα πτώματα να... (διαβάστε την συνέχεια εδώ). Στους τοίχους του διαμερίσματος, το οποίο μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου υπάρχουν καρφωμένες σφαίρες, ενώ οι αστυνομικοί έχουν βρει τουλάχιστον έξι κάλυκες. διαβάστε παρακάτω...

«Η Ειρήνη μέσα στην φυλακή κάνει…»: «Μαύρα» Χριστούγεννα για το 19χρονο μοντέλο!

Μετά τη σύζυγο και την πεθερά του, σειρά είχε το τετράχρονο αγγελούδι του. Ο αστυνομικός πήγε στο δωμάτιο, όπου κοιμόταν το παιδί του γαλήνιο και το πυροβόλησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.



Έσκασε τώρα: Δείτε βήμα – βήμα τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή, ο δράστης του μακελειού βρισκόταν επί μιάμιση ώρα δίπλα από την κόρη του μέχρι να στρέψει το όπλο εναντίον του ίδιου του του εαυτού και να δώσει τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στον δεξιό κρόταφο. Η αστυνομία τον βρήκε να κείτεται γονατιστός δίπλα στο κοριτσάκι του που βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι σύμφωνα με γείτονες του αστυνομικού, λίγες ώρες πριν από το φονικό, ο 47χρονος αρχιφύλακας είχε βγει βόλτα με την κόρη του και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνουν ότι κίνητρο της τραγωδίας φέρεται να ήταν κληρονομικές διαφορές που είχε ο 47χρονος με την πεθερά του, καθώς εκείνη φέρεται να αρνείτο να τους μεταβιβάσει ένα ακίνητο.

Πιθανότατα να πρόκειται για το διώροφο σπίτι της Οδού Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους, όπου διέμενε ο αστυνομικός με την οικογένειά του, αλλά και η πεθερά του.

Η αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να υπήρχαν προστριβές με την πεθερά του και να ήθελε να μείνει μόνος με την οικογένειά του στην διπλοκατοικία, γεγονός που ενδεχομένως να είχε προκαλέσει προβλήματα και στη σχέση του με τη σύζυγό του.

Πάντως οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, μέχρι να συγκεντρώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να ολοκληρώσουν το παζλ της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης.

«Έπεσαν» τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης! (Photo)



Όπως έγινε γνωστό ο 47χρονος αρχιφύλακας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία υπηρετούσε από το 1996 στη φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και βρισκόταν στο πλευρό του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ενώ στη συνέχεια είχε μετακινηθεί στη φρουρά της Βουλής.

Από εκεί τα τελευταία χρόνια αποσπάστηκε εκ νέου στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Το 2011 είχε περάσει από τα ψυχολογικά εργομετρικά τεστ των ψυχολόγων τις ΕΛ.ΑΣ και είχε κριθεί εκ νέου κατάλληλος να φέρει το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως ορίζει όμως ο σχετικός νόμος, έπρεπε να ξαναπεράσει ψυχομετρικό τεστ μέσα στην πενταετία, δηλαδή έως το 2016 για να διαπιστώσουν αν πάσχει από κάποια διαταραχή και αν χρειάζεται να του πάρουν το όπλο.

Αυτό όμως δεν έγινε καθώς ο αριθμός των αστυνομικών που πρέπει να περάσουν αυτά τα τεστ είναι πάρα πολύ μεγάλος και οι διαδικασίες καθυστερούν.

Ο μόνος τρόπος για να περνούν σε 2ο τεστ πιο γρήγορα είναι να τον έστελνε στην επιτροπή ο προϊστάμενός του που ίσως να είχε εντοπίσει κάτι στη συμπεριφορά του, πράγμα που ούτε αυτό έγινε.

Πηγή: star.gr