Διπλό φρικιαστικό φονικό: Σκότωσε την ερωμένη του και μετά έσφαξε την πρώην του μπροστά στα παιδιά της!

Διπλό φρικιαστικό φονικό: Σκότωσε την ερωμένη του και μετά έσφαξε την πρώην του μπροστά στα παιδιά της!
Τραγικό θάνατο από τον άνθρωπο που αγάπησαν βρήκαν η 30χρονη Jodie Betteridge και η 46χρονη Lynne Freeman. Οι αρχές συνέλαβαν τον 34χρονο μετά το διπλό φονικό. "Σ' αγαπώ ακόμα" ήταν τα λόγια της 30χρονης ενώ την έσφαζε ο πρώην σύντροφός της μπροστά στα τρία της παιδιά. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σκοτώσει την τωρινή σύντροφό του.

Γείτονες και συγγενείς της Jodie είπαν ότι είχαν χωρίσει με τον δράστη πριν από μερικούς μήνες. Της επιτέθηκε στο κατώφλι του σπιτιού της λίγα λεπτά αφότου είχε δολοφονήσει τη Lynne σε κοντινό bungalow.

"H Jodie φορούσε μια μπλε ρόμπα και ούρλιαζε σ' αγαπώ ακόμα. Υπήρχε αίμα παντού. Τη μαχαίρωσε περίπου δέκα φορές", δήλωσε ένας από τους γείτονες. Η 49χρονη μητέρα της δήλωσε πως είχαν χωρίσει πριν από λίγους μήνες μετά από 10 χρόνια σχέσης. "Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα και υπέροχη μητέρα".

Οι αρχές δέχτηκαν μια πρώτη κλήση γύρω στις 20:45 το βράδυ της Τετάρτης και έσπευσαν στο σπίτι της Lynne Freeman. Στις 20:51 κάλεσαν την αστυνομία στο σπίτι της Jodie Betteridge.

Οι δύο γυναίκες υπέκυψαν στα πολλαπλά τραύματά τους. "Ήταν πεσμένη στο πάτωμα. Από ό,τι κατάλαβα την είχε μαχαιρώσει περίπου 10 φορές. Προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Η Jodie ήταν πάντα χαμογελαστή και ζούσε για τα παιδιά της. Είναι σοκαριστικό αυτό που συνέβη. Είμαστε συντετριμμένοι".

newsit

Δείτε ακόμη: Στις ελληνικές φυλακές ο Βούλγαρος που κατηγορείται για την δολοφονία της μικρής Άννυ!

Δείτε ακόμη: Νεκρή 43χρονη στο Ρέθυμνο: Πνίγηκε στην θάλασσα με φρικτό τρόπο!

Δείτε ακόμη: Φρίκη στην Πάτρα: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε κεντρική παραλία της πόλης! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)