Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Βάρδα… Συγγενείς μιας γυναίκας αντί να παραλάβουν τη σορό της, αντίκρισαν μέσα στο φέρετρο έναν άγνωστο άντρα!

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά αφότου από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία, μεταφέρθηκε η σορός της γυναίκας εκεί όπου κατοικούσε όσο ήταν εν ζωή. Εκεί περίμεναν τα συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να «παραλάβουν» το φέρετρο.

Το τελετουργικό όμως πήρε άλλη τροπή, καθώς όταν οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό ήταν άντρας και όχι γυναίκα.

Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου και τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, καθώς αυτό που προείχε ήταν να βρεθεί που είχε στείλει το γραφείο τελετών το οποίο είχε αναλάβει την κηδεία το σωστό φέρετρο.

Αμέσως άρχισε αγώνας δρόμου καθώς όπως διαπιστώθηκε τα σωστό φέρετρο ταξίδευε ήδη για το λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί θα μεταφερόταν στη Ζάκυνθο. Παρά την προσπάθεια, οι υπεύθυνοι του γραφείου δεν κατόρθωσαν να προλάβουν τη νεκροφόρα , η οποία ταξίδευε ήδη με πλοίο της γραμμής για το νησί του Σολωμού.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί η κηδεία με το φέρετρο της γυναίκας να περιφέρεται για περισσότερο από 5 ώρες μεταξύ Ηλείας , Ιονίου και Ζακύνθου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή έγιναν 24 ώρες μετά με τους συγγενείς να απειλούν τώρα με μηνύσεις για προσβολή νεκρού, ψυχική οδύνη και πολλά άλλα.

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Πατέρας βίαζε το μωρό του μαζί με τον σύντροφό του: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα θέλαμε…»

Διαβάστε και φρίξτε! Τι δήλωσε ο πα-τέρας που βίαζε την κόρη του: «Λιγότερες από 30 φορές την βίασα…»

Κατεβάζει διακόπτες η ΔΕΗ τη Δευτέρα: Χωρίς ρεύμα ολόκληρη η Αττική, από 10:00 έως 13:00!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αντωνία Καλλιμούκου: Νέος άντρας στη ζωή της – Οι διακοπές και η διεκδίκηση!

Λιώσαμε! Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά στο X-Factor και η δημόσια αφιέρωση!

Πασίγνωστη παρουσιάστρια πήγε καλεσμένη στην Τατιάνα και την έστησε στον τοίχο: «Μην κάνει συνέχεια την χαζή…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ