ΣΟΚ στην Πάτρα: \"Έβαλα το παιδί μου στην κατάψυξη για να...\" - Η ανατριχιαστική ομολογία της μάνας!

ΣΟΚ στην Πάτρα: \
H μητέρα που έβαλε το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη μίλησε σήμερα, είδηση που προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο. Οπως είπε πήρε σε ένα κουτί το νεκρό έμβρυο από το πρώην 409 Νοσοκομείο αλλά δεν είχε τα χαρτιά για την ταφή του. Ετσι δύο ημέρες μετά (και όχι δεκαπέντε όπως αρχικά εγράφη, σύμφωνα πάντα με όσα η ίδια υποστηρίζει) το έβγαλε από την κατάψυξη του ψυγείου της και χθες το έθαψε. "Οταν έλαβα τα χαρτιά το έθαψα κανονικά. Είναι δυνατόν να κραταω παιδι 15 μερες στην καταψυξη"; αναρωτηθηκε.

Δυστυχώς το Νοοσκομείο δεν είχε πράξει τα δέοντα, δεν είχε συνταχθεί πιστοποιητικό θανάτου κι έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπου για να γίνει η ταφή.

Το δράμα όμως για την μητέρα συνεχίζεται. Επισκεπτόμενη άλλο γυναικολόγο διαπιστώθηκε πως κατά την αφαίρεση του νεκρού εμβρύου, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς το περιστατικό. Η γυναίκα έχει υπολείμματα και κινδυνεύει η ζωή της. Ετσι θα υποβληθεί σε εκ νέου επέμβαση. Η γυναίκα έχει άλλα πέντε παιδιά 5 - 12 ετών. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν περιγράφεται ως τραγική, μάλιστα τα παιδιά της πηγαίνουν σχολείο, όμως η ίδια είναι ένα τραγικό πρόσωπο που έχει υποστεί και υφίσταται πολλά στην ζωή της.

Δείτε το βίντεο στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ στην Λαμία: Εκτροχιάστηκε τρένο με 450 επιβάτες – Ποια η κατάσταση την υγείας τους;



Τραγωδία στα Μέγαρα: 45χρονη σκότωσε το 4χρονο ανηψάκι της και επιχείρησε να…



«Δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του»: Η θεία του Γιακουμάκη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της…