Σοκ στο Μετρό: \"Δράκος\" επιτέθηκε σε γυναίκα μέρα μεσημέρι με σκοπό να την βιάσει!

Σοκ στο Μετρό: \
Άρπαξε την γυναίκα και προσπάθησε να την βιάσει. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Η επίθεση έγινε στην έξοδο του σταθμού του μετρό στο Πανεπιστήμιο.

Απίστευτη η ιστορία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μέρα μεσημέρι σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, στον σταθμό του μετρό στο Πανεπιστήμιο ένας 27χρονος επιτέθηκε σε μια νεαρή γυναίκα. Όπως η ίδια εξιστόρησε ο άνδρας, άστεγος και με καταγωγή από την Αίγυπτο της έκλεισε το δρόμο και προσπάθησε να την παρασύρει σε σημείο που θα μπορούσε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso το περιστατικό έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και στάθηκε η αφορμή για τη σύλληψη του 27χρονου.



Όπως περιέγραψε η γυναίκα ο άνδρας “βρισκόταν στην έξοδο που οδηγεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Στεκόταν μπροστά μου και δεν μου επέτρεπε να προχωρήσω. Με κοίταξε περίεργα, προσπάθησα να τον αποφύγω. Δεν με άφησε. Σε όλη τη διάρκεια μου ασκουσε έντονη σωματική βία. Με πίεζε στα γεννητικά όργανα. Με έριξε στο πεζοδρόμιο και με τράβηξε από την κουκούλα.”

Η γυναίκα ευτυχώς άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ένας ηλικιωμένος άνδρας έσπευσε σε βοήθεια και εκείνει βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει. Βρήκε μια διμοιρία των ΜΑΤ και ζήτησε βοήθεια.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη που οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη



athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ηλεία: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος – Σκανάρισμα από ελικόπτερο μετά την εξαφάνιση πατέρα και κόρης (PHOTOS)


Πανικός στους εργαζόμενους: Έρχονται 6 νέα μεγάλα κανόνια στην ελληνική αγορά


Μας τα χαλάει ο καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Διαχυτικοί και τρελά ερωτευμένοι στην Πάρο!


Η απολογία της Λαμπίρη για τις δηλώσεις της για την Καραγιάννη: «Δεν εννοούσα αυτό…»


Σπυροπούλου εναντίον Λιάγκα-Σκορδά: «Ασχολούνται μαζί μου γιατί…»