Σοκάρει η μητέρα που σκότωσε την μικρή της κόρη μετά από βάναυσα χτυπήματα. Η 21 μηνών Ayeeshia Jane Smith είχε μόλις επιστρέψει στους γονείς της από τις κοινωνικές υπηρεσίες που βρισκόταν, αλλά δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο.

Η τοξικομανής μητέρα της τηλεφώνησε στις αρχές μαζί με τον φίλο της, Matthew Rigby για να αναφέρουν τον θάνατο της μικρής, λέγοντας ψέμματα ότι δεν αναπνέι λόγω επιληπτικών κρίσεων.

Ο χειριστής ρώτησε ξανά αν έπαθε επιληπτική κρίση, με την μητέρα να απαντά πως το παθαίνει όταν ζεσταίνεται πολύ. Στο τηλεφώνημα ακούγονται να προσφέρουν στη μικρούλα τις πρώτες βοήθειες μετά τις οδηγίες της γυναίκας στην άλλη άκρη της γραμμής. «Δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει καρδιακός παλμός», ακούγεται να λέει η Kathryn Smith.

Το μωρό  πέθανε από τα τραύματά του, καθώς είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα που είχαν σπάσει τα πλευρά του. Ο δικαστής ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης τους πως οι τραυματισμοί της μικρής Ayeeshia ήταν τόσο βίαιοι που δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα για να σωθεί ακόμα και αν είχε κληθεί αμέσως ασθενοφόρο.

Δείτε ακόμη: Θρίλερ: Ο γαμπρός σακάτεψε στο ξύλο νύφη και πεθερά την πρώτη νύχτα του γάμου!

Δείτε ακόμη: SOS! Αρπάζουν παιδιά στην Ν.Μάκρη και στον Μαραθώνα! Πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι γονείς!

Δείτε ακόμη: Ασύλληπτo! Πατριός βίαζε και κακοποιούσε επί 8 χρόνια ανήλικες δίδυμες αδερφές!

loading...