Σοκάρει ο βιασμός 4χρονης στα Χανιά! Η αφήγηση μέσω... ζωγραφίας που συγκλονίζει!

Σοκάρει ο βιασμός 4χρονης στα Χανιά! Η αφήγηση μέσω... ζωγραφίας που συγκλονίζει!
Το αγγελούδι περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τα όσα έζησε και κατονόμασε τον δράστη. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ήρθε να επιβεβαιώσει τους φόβους της οικογένειας...

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου, αναβιώνει εντός της ημέρας η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος τετράχρονης στο Μόδι του Δήμου Πλατανιά από γείτονά της, που είχε καταγγείλει η ίδια, το 2007. Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 19 του περασμένου Δεκεμβρίου και είχε διακοπεί. Στην δίκη δεν αναμένεται να παραστεί η 14χρονη σήμερα κοπέλα για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η ψυχική της υγεία. Θυμίζουμε πως ο 69χρονος (60χρονος κατά την τέλεση της πράξης) είχε κριθεί ένοχος από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Κρήτης, τον Μάρτιο του 2015 και είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης (η μέγιστη ποινή για την πράξη του). Ωστόσο, προσέβαλε την απόφαση με έφεση και το πενταμελές Εφετείο έκρινε πως η υπόθεση πρέπει να δικαστεί από την αρχή.

Ο 60χρονος με την οικογένειά του, έμεναν δίπλα στην οικογένεια της 4χρονης και μάλιστα, έχουν το ίδιο επίθετο, γι’ αυτό και πολλές φορές μπερδευόταν η αλληλογραφία τους. Έτσι, η μικρούλα, με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της πήγαιναν στο σπίτι του για να επιστρέφουν τα γράμματα και περνούσαν κάποια ώρα εκεί αφού τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, τις κερνούσαν γλυκά και αναψυκτικά και είχαν αποκτήσει οικειότητα μαζί τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν όμως στο δικαστήριο τα μεγαλύτερα κορίτσια, οι ανώμαλες διαθέσεις του 60χρονου δεν άργησαν να φανούν, αφού δεν έχανε ευκαιρία να τις απομονώνει στην αποθήκη του -όπου είχε ένα τόξο με το οποίο τους άρεσε να παίζουν- και να τις αγγίζει στο πρόσωπο. Μάλιστα, λίγες εβδομάδες πριν το συμβάν, ο ίδιος είχε αγκαλιάσει σφιχτά την μεγάλη αδελφή, κάνοντάς την να πονέσει και είχε ρουφήξει στον λαιμό την μεσαία, προκαλώντας της αηδία. Τα κορίτσια διηγήθηκαν τα περιστατικά στους γονείς, οι οποίοι απαγόρευσαν ρητά στις μικρές να ξαναπλησιάσουν το σπίτι. Η μικρή όμως κατάφερνε να ξεφεύγει και να πηγαίνει κρυφά στον 60χρονο, τον οποίο όπως έλεγε «έβλεπε σαν παππού της».

Η μοιραία Κυριακή
Μία από αυτές ήταν και η Κυριακή 4 Νοεμβρίου του 2007, όταν οι γονείς είχαν αναθέσει στην μεγάλη αδελφή να προσέχει την 4χρονη, η οποία ήταν στην αυλή και έπαιζε με κάποια νεογέννητα σκυλάκια. Λίγη ώρα μετά, επέστρεψε στο σπίτι και διηγήθηκε στην μητέρα της, το πως ο 60χρονος γείτονας ενώ βρισκόταν σε στύση, προσπάθησε να την βιάσει και στην συνέχεια εκσπερμάτωσε στην κοιλιά της.

Το συμβάν πιστοποιεί και η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα στο Νοσοκομείο Χανίων. Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό του Ρεθύμνου.

Περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κομοτηνή: Σοκάρει στην ομολογία του ο 15χρονος δολοφόνος του 6χρονου! Τι αποκάλυψε για το στυγερό έγκλημα;

Σάλος στην Πάτρα: Ποια είναι η άγνωστη ζωή της 20χρονης «μητέρας» που εγκατέλειψε τα 3 ανήλικα παιδιά;

Εξελίξεις για το θρίλερ στην Αλόννησο! Συγκλονίζει η έκκληση της μάνας του αγνοούμενου!