Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Περιστέρι: Τα 9.000 ευρώ και η... ψωμιέρα!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Περιστέρι: Τα 9.000 ευρώ και η... ψωμιέρα!
Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την αιματηρή επίθεση μέσα στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι, που από χθες έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

Η υπόθεση εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες και οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Οι δυο δράστες μπούκαραν στο διαμέρισμα της οδού Ολύμπου στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής και κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, όπου πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι τον 55χρονο άνδρα A.T (Αλβανικής καταγωγής), και την 50χρονη σύζυγό του Ε.T (επίσης Αλβανικής καταγωγής), με αποτέλεσμα εκείνη να είναι νεκρή και εκείνος να χαροπαλεύει.

Ποιο ήταν το κίνητρο των δολοφόνων
Αμέτρητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το μαφιόζικο χτύπημα μιας και όλη η γειτονιά μιλά για μια ήσυχη και καλή οικογένεια.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για εισβολή με κίνητρο τη ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία. «Έψαξαν όλο το υπνοδωμάτιο και πήραν μόνο το πορτοφόλι του θύματος. Τα υπόλοιπα χρήματα δεν τα βρήκαν», δηλώνουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος άνδρας είχε κρυμμένα στην ψωμιέρα τα 9.000 ευρώ που είχε στο σπίτι. Περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκαλύψεις «φωτιά» από την Αγγελική Νικολούλη για το διπλό φονικό της Σαλαμίνας!

Θρίλερ με το φρικτό έγκλημα στο Περιστέρι! Που βρίσκεται η ανήλικη κόρη των θυμάτων;